Scudo Sports

iphone u olanlar buraya yazılım tanıtım.

arkadaşlar iponu olanlar kol bandı ile teli hem kolda taşıyabilirler hemde aynı kol bandını gidona bağlayabilirler

• Beğen
Tepkiler: binRR
Scudo
Cyclemeter ı yükledim, akşam deneyeceğim bakalım ne olacak:D

iphonem yok ancak şöyle bir felsefeye sahibim. hertürlü aracı sadece amacına yönelik kullanmak. bazı arkadaşlar düşünce nolucak diye sormuşlar. çok iyi bir soru. 50 tl lik alete üzülmek başka 1500 tllik bi alete üzülmek başka. avantaj dez avantaj diyoruz. km saati 20-30 gram iphone aksesurlarıyla kılıfıyla fln filan 200 gram. birisi aylarca aynı bataryayla gidiyor birisi 1-2 gün anca:D

• Beğen
@Kadir Özen

Felsefenize saygı duymakla birlikte, karşıt birşeyler de söylemek isterim izin verirseniz:)
Bisikleti kullandığım süre içerisinde zaten o telefon yanımda oluyor:D km saati ve sensörlerini çıkartıp satarak hem ağırlıktan tasarruf etmiş oluruz hemde kendimize ek bütçe yaratmış oluruz:D
Madem düşeceğimiz garanti, niye 2000 liralık bisiklete biniyoruzki, 250 liralıkda bizi biryerlere götürür öyle değimi:D
Şortumuz kaskımızda paralanacak takmasakmı acaba:D
Bu liste böyle uzar gider;)
Sonuç olarak kendi payıma konuşayım, afedersiniz eşşek gibi çalışıyorum, bu kadar tantananın sonunda da, bir oyuncak edinip biraz ödüllendirmişiz kendimizi:D onuda çok görmeyin bize:D

Bol pedallı günler dilerim:)

@binRR
bende bir karşı şey daha söyliyeyim o zaman. km saati ve sensörü satarak ek bir bütçe elde etmektense iphone verilecek paraya bir foto mak bir telefon 1 km saati yağmurluk alt üst. bisiklet için yedek parça. bu listede uzar gider:D

• Beğen
Tepkiler: Aykut Subaşı
@Kadir Özen

İnternet, mp3 player, gps vs. bütün bunları koyacak yer ve ağırlığı konularını da halledersen teklifinle ilgilenebilirim:D
Neyse konuyu hiç etmeyelim derim:)

eveettt bu akşam kullandım programı, Derşan arkadaşıma da patlaşımından dolayı teşekkür ederim:) sesli uyarı ve bilgilendirmeside varmış, bana yeter gider:D

bende nokia icin sports tracker programını deneyecegim bu aksam. Dersan sana da tesekkurler senin mesajdan sonra aradım bu programı acaba nokia icin de var mıdır diye oyle buldum.

Dahon un Iphone için yaptığı bir kılıf var, gidona yada gidon boynuna takılabiliyor, takılıyken yan da çavirebiliyorsunuz, iç kısmı yumuşak plastik boya, çizilmesin diye, koruyucu camın üzerinden eldeki statiği alıyor;) kulaklık yuvasında plastik kapak var, yağmur çamur derdi yok, yeşil bisiklette denedim, bu akşam alacağım sanırım, olumlu olumsuz deneyimlerimi aktarırım buradan:)

Bende dun aldım bi tane tutucu. Taktım gidona. Hemen hemen her telefonla uyumlu. Guzelde oldu, ama gidon biraz bit pazarına dondu. Ne alırsan 1 tl tezgahı gibi. Zil, farlar, falan filan . . .

n79'uma garmin yükledim çok memnunum ancak 1.5sn gecikme ile gösteriyor.aradaki mesafeyi düşününce gayet iyi.

@binRR

Aldınız mı kılıfı? kaç lira ayrıca kullanışlımı tecrubeleriniz aktarırsanız cok sevinirim ben şuan paket lastiğiyle sabitliyorum gidona telefonu gayet sorunsuz kullanıyorum!

Arkadaşlar artık İphone'u bisiklet üzerinde rahatlıkla kullanabileceksiniz. Aşağıdaki siteden gönül rahatlığı ile satın alabilirsiniz. Gelmesi 1,5 hafta sürüyor.

(link)

Buda farklı bir modeli, aslında bunu tercih etmek daha mantıklı olacaktır

(link)

• Beğen
@Ali ATAY

Kusuruma bakmayın şimdi gördüm mesajınızı:)
Aldım, sanırım 35€ gibi bir liste fiyatı var, biraz pahalı ama söküp takması çok kolay, ayrıca kılıfın koruyucusuna rağmen ekran sorunsuz çalışıyor, yağmurda da deneme fırsatım oldu istemeende olsa:D bir sorun yaşamadım:)

@Kemal Gül

Buradaki fiyatlara baktımda, dahon un yaptığı ürün bence daha mantıklı:) yağmur çamur ve düşmelere karşıda koruma sağlıyor:) yatay yada dikeyde kullanabiliyorsunuz.
Yeşil bisiklette var bu ürün:)

Bakmak isteyen arkadaşlar ürünü buradan görebilirler:)

(link)

@binRR

Fiyatı çok pahalıymış evet bana da sağa sola dönen lazım çünkü ben yatay olarak kullanıyorum genelde ama bu fiyat bu iş için fazla! Paket lastiğine devam :)

• Beğen
ipod touch da gps alıcısı olmadığı için bu programlar ipod touch ile çalışmıyor malesef.

Bende htc touch diamond var arkadaşlar winmo için buna benzer az pil harcayan program tavsiye edebilir misiniz?

@Ali ATAY

İşin sonunda telefonu kaybetmeyinde:D mühim değil;)
Çizilmiyormu üyle sağı solu, en azından arkası, birde lastiği değiştirin sürekli, güneşten çürüyorlar, farketmeden telefondan olabilirsiniz;)

@binRR

Evet haklısınız. Öncelikle Invısıble Shield diye önüne ve arkasına amerikadan koruma jelatini getirtmiştim onun sayesinde çizilme olmuyor! Lastikte yıpranma farkettim onu değiştireceğim. ayrıca lastik dediğim para lastiği cinsinden değilde belki onun 10 kat daha kalını güzel bir lastik herşeyde onlardan kullanıyorum işimi görüyor.

Geri