4700 tiagra al, amatör birisine fazlasıyla yeter. Geriye kalan parayla da iphone 5 filan alırsın. İki zevkten de mahrum olmazsın. Aklını kullananlar bu dönemden sağ çıkacak.
Şahomi ve sora setimden memnunum hiç olmazsa ikisini söylerken bir ahenk var şaka bir yana arkadaşların dediği gibi telefon almak kolay özelliklede biraz daha ucuz bir telefonlada yetinirim derseniz....
Hocam 7 Plus’tan sonra 5, attan inip eşeğe binmek gibi olur. Hız ve büyüklük açısından çok fark aralarında. Alışamaz 5’e.
Arkadaş 7 Plus’ı zaten gözden çıkarmış, sattıktan sonra bu tür bir telefona ihtiyacı olmayacaksa 105 seti alsın. Ama illa telefon ihtiyacı olacaksa büyük ekranlı bir başka telefon düşünmeli. Tiagra + başka telefon optimum çözüm olur.
Elinizde gayet güzel bir telefon var. Alt modele geçtiğiniz zaman mutlu olamamanız yüksek ihtimal. Telefonunuz dursun, kendi setinizle devam edin. Elinize para geçince de set yükseltirsiniz.
7 plusı alacak param olursa yüzüne dahi bakmam r7000 gibisi var mı iphone seni hep servislerde bırakır, r7000 ise seni gideceğin yere kadar rahatlıkla bırakır dünyanın diğer ucu da olsa
Telefon, teknolojisi eskiyince 2 sene sonra çöp olacak.
Özel sektörde mobil olarak çalışan biri olmasam kullanacağım telefon anca nokia 3310 falan olur.
Bisikletimde 4 yıllık 105 5700 grupset var. Şimdi söküp ilana koysam 2 günde tertemiz olur. Hepsi satılır.
2 sene sonra o elektronik cihazın yüzüne kimse bakmayacak ama.
Bu birazcık fırsat maliyeti ile alakalı bir durum.
Bence imkanınız var ise arkadaş çevrenizde daha alt seğmen telefon kullanan var ise onunla kısa süreli bir değişim yapın.
Eğer bu süre zarfında telefona olan ihtiyacınızı hissetmiyorsanız kesinlikle 105 set alın.
Bana kalsa direk 105 set alırdım. Çünkü günümüzde orta seviye telefonlar artık her işlemi gayet yeterli bir hızda yapabilmekte. Bundan 6-7 sene önce olsaydı satmayın derdim. Çünkü amiral gemisi telefonlar gerçekten farkını hissettirirdi. Günümüzde bu fark açıkçası hissedilmiyor.
Ben zamanında çok telefon değiştirdim. Bende hastalık gibi bir şeydi. Tabi birazcık merakta vardı. Nokia N95e windows kurup denemiş adamız sonuçta
Şuada 2012den beri 5s kullanıyorum. Bazen yavaş geliyor ancak tüm ihtiyacımı karşılıyor. He Eski note 4mü arıyormuyum?? kesinlikle Arıyorum.
Android gibisi yokmuş.
Sedona 640D 2015 model olanından buldum sıfır ayarında. Pedal kilit,çantalar, ayakkabı, flaşörler, yol bilgisayarı, yeni sele. Hepsi 2000-2500 arası Bi fiyat sizce alayımmı