eyup ensar
Aktif Üye
- Tepki
- 114
merhaba arkadaşlar,
ağustosta interrail ile avrupa turuna çıkmayı planlıyoruz, ama arkadaşların durumu pek belirsiz, ben de tek başıma gideceksem bari bisikletimi de götüreyim diyorum, ikimiz için de fena olmaz sanki,
ne avrupa tecrübem ne de bisikleti daha önce uzun gezilerime(şehirler arası) götürmediğim için kafamda bazı sorular var.
ağustosta interrail ile avrupa turuna çıkmayı planlıyoruz, ama arkadaşların durumu pek belirsiz, ben de tek başıma gideceksem bari bisikletimi de götüreyim diyorum, ikimiz için de fena olmaz sanki,
ne avrupa tecrübem ne de bisikleti daha önce uzun gezilerime(şehirler arası) götürmediğim için kafamda bazı sorular var.
- aranız da daha önce interrail gezisini bu şekilde yapan var mı?
- bisiklet ve bir aylık yüküm bana daha fazla yük olur mu yoksa gezilerde işimi mi kolaylaştırırım.
- genel olarak avrupa şehirleri -özellikle interrail yapanların gittikleri- düzlük mü? yoksa engebeli mi?
- çanta sırtta mı daha rahat olur yoksa bagaja mı koymalı, ya da heybe tarzı bir çanta mı kullanayım?
- bisikleti trene koymak sorun oluyor mu? ya da uçakla gideceğim yere uçağa atmak mümkün mü ve artı bir külfeti var mı?