Scudo Sports

İnternetten vs. Mağazadan alışveriş

Scudo
magazadan dene internetten al. biraz acımasız oluyor esnafa karşı belki ama buda bi seçenek

bence internetten alın, ve kendiniz kurun! bilmiyorsanız da internette yüzlerce video var, baka baka yaparsınız zor değil. hem bisikletinizi daha yakından tanımış olursunuz.
Sonra gider bir servise azıcık yalakalık yapar garanti formunu imzalatırsınız.

eğer bisikletçiden alacaksanız da aynı yerden kaskınızı taytınızı falan da alın öyle dönün. kasksız sakın çıkmayın.

Her zaman güvenilir internet sitesinden almak daha mantıklı. Bunu da Apple'dan edindiğim tecrübeye göre söylüyorum tabii ki.

ben geçen sene bu zamanlarda alibeyköy şen bisikletten aldım haliç sahilden başlayıp tamen sahil yolundan bakırköye eve gittim. 2 saat sürdü 5-6 senedirde bisiklet kullanmıyordum. Ama sıkıntı olmadı. ertesi gün hritayı çizince baktım ki 25 km yol yapmışım :) tamam hamlığın verdiği bi ağrı oluyo ama çok problem değilmiş.

konuyla alakası yok ama yeni üye oldugum için konu açamıyorum buraya yazayım dedim :) . (link) bu bisikleti almayı düşünüyorum bilgili arkadaşlar yardımcı olabilirmi?

bu konuyla ilgili olarak;
ben amatör bisikletimle 300km yaptım kondisyonsuz 30 km az :D

@Sinan Sahinoglu orada özellikleri yazıyor diye link attım. İzmir'de magazaları dolaşıp İzmir'den alıcam. Bu bisiklet uygun olursa tabi.

@x-rayted bende bisikletci den.com dan salcano aldım salcano nun müşteri hizmetlerini aradım bayii ücretsiz kurulum yapmak zorunda dedi gittim kudurdum bende ama temel şart kutuyu acmamak

İnternet üzerinden fiyat avantajı oluyor. Mağazadan ancak denk getirmek lazım. Ben de bisiklet alma aşamasındayım. Tercihim %60 internet olacak gibi, hele n11'in %11 ve yeni üye indirim kampanyası varken mağazalar biraz pasifize kalıyor. Kurulumu servise yaptırırım, gelirken arabaya atarız. Çözüm çok.

Bir çok markanın sitesinde fiyat bilgisi var.Ayrıca internet mağazalarındaki fiyatlarla bisikletçinin fiyatını kıyaslamanız mümkünken internetten alım yapmak fuzuli gibi geliyor.En azından deneyip almanız mümkün ve mağaza da sattığı malın arkasında durmak zorunda.İzmirin merkezi bir kaç yerinde işini hakkıyla yapan mağazalar var.

Bisikletin üzerine binmeden kesinlikle almayın derim,ayrıca internetten gelecek bisiklet teşhir ürünü olabiliyor.

Geri