Scudo Sports

İnternetten bisiklet almak

Tepki
31
Yaşadıgım yer küçük bir şehir oldugundan dolayı bisiklet satan yer yok neredeyse varsada beyaz eşya satan yerlerde kapının önüne 1-2 tane bisiklet koyuyorlar adı bisikletçi oluyor bende internetten almak istiyorum. Almak istediğim bisiklet salcano ng650 kargoda gelirken ezilme bükülme gibi şeyler olur mu? hiç internetten bisiklet alıp memmun kalan var mı öğrenmek istiyorum teşekkürler

Scudo
Ben aldım ama Delta'dan almadım Hepsiburada 'dan geotech aldım hiç bi problem olmadı kargo ile ilgili :)

• Beğen
Tepkiler: Berke Can Yılmaz
Delta Bisiklet'te

Cannondale, Geotech, Corratec, Strida, Gt, Schwinn markaları var

• Beğen
Tepkiler: Berke Can Yılmaz
Performans bisiklet Sadun abi'den sipariş verdiğim bisikletim 15 saat sonra elime ulaştı Buradan Sadun abiye teşekkürlerimi iletiyorum :)

performansbisiklet Sadun bey den almıştım bende bisikleti .ertesi günü ulaşmıştı.ilgili bir satıcıdır.

ben de sedona aldım bisikletcim.com dan pek bilinmiyor ama ptt kargoyla tee sivastan 2 günde evime ulaştı
artı delta bisikletten kask vs aldım ertesi gün kapımdaydı
öyle güzel ki arkadaş fıstık gibi kutunun içinde getiriyorlar ya sanki fabrikadan çıkmış senin için kutulanmış gibi teşekkürler internet büyük nimet biyerde küçük şehirde nerden kask vs bulacaksın peeh:)

Geri