burak guler
Üye
- Tepki
- 2
- Bisiklet
- Trek
eskiden bisiklet almak ne kolaymis. beyza esyadukkanina git gozune hos geleni al.
simdi 10 gundur sayfa sayfa geziyorum, forum okuyorum. neyse gene de karar verdim sayilir; trek fx serisinden (7.3 e kadar) belkide 7300 dusunuyorum. ama ne varki benim burada (VAN, mecburi hizmet i$te...
) bu bisikletleri gorup deneme sansim yok. Internetten almak ne kadar saglikli olur bilemiyorum ; orada kadro boyu,renk vb secimi nasil yapiliyor belirtmemisler. Sundubisiklet.com dan tam alacaktim bunlar aklima gelince vaz gectim. onumuzdeki 1 kac ay Istanbul`a falan da gitmeyi dusunmuyorum. ama bu yazi bisikletsiz de gecirmek istemiyorum.
Muhtemelen de daha paliya gelecek cunku pazarlik yapamayacam ve de kargo ucreti var.
internetten alan arkadaslar varsa bir problemle karsilasip karsilasmadiklarini bilmek isterim. ve servis olmayan yerlerde yasayan arkadaslar bisikletin ayarlarini nasil yaptiriyorlar (anladigim kadariyla ~1. ayda bir ayarlama yapiliyorrmus)
son olarak buraya kadar SIKILMADAn okuyan arkadaslar
fx 7.3 ile 7300 arasinda amartisor farki aradaki farka deger mi.
simdi 10 gundur sayfa sayfa geziyorum, forum okuyorum. neyse gene de karar verdim sayilir; trek fx serisinden (7.3 e kadar) belkide 7300 dusunuyorum. ama ne varki benim burada (VAN, mecburi hizmet i$te...
Muhtemelen de daha paliya gelecek cunku pazarlik yapamayacam ve de kargo ucreti var.
internetten alan arkadaslar varsa bir problemle karsilasip karsilasmadiklarini bilmek isterim. ve servis olmayan yerlerde yasayan arkadaslar bisikletin ayarlarini nasil yaptiriyorlar (anladigim kadariyla ~1. ayda bir ayarlama yapiliyorrmus)
son olarak buraya kadar SIKILMADAn okuyan arkadaslar
fx 7.3 ile 7300 arasinda amartisor farki aradaki farka deger mi.