Scudo Sports

İnternette dolaşırken böyle bisikletler buldum ve sizinle paylaşmak istedim..

Scudo
bu bıs. turu daha oncede gecmıstı yanlıs hatırlamıyorsam halıl abı bunun ıcın yukseklerden atlamaya yaradıgını soylemıstı :)

@tuninger_haa

:D:D:D:D bisikletin şekline filan bakınca atlamaya yaradığını her türlü anlıyorsun :D

Zincir sistemi çok değişik zaten kendiside belli başına değişik bir tipte. Arka attırıcı iyice öne gelmiş durumda. Paylaşım için teşekkürler. Atlama zıplama yapmasamda böyle bir bisikletim olsun isterdim. :)

Evet markası Brooklyn Machine Works...
Sitesi için (link)

Uzmanlık alanları küçük kadrolu FS ler üretip 4x lara uygun makinalar yapmak olsada, yaptıkları diğer üç model de(biri street biri BMX ve gariptir, bir FIXIE) gayet güzeller...

Bende 2004 ten 24 jantlı bir FS lerinin fotosu olacaktı...Bulunca buraya eklerim...Gerçekten güzel makineler...

Bu arada vites sistemi G-Boxx gibi çalışmıyor...G-Boxx'da daha bir şanzıman mantığı var...Ve kapalı sistem çalıştığı için pislik, toz, zincir atması gibi olayları neredeyse sıfıra indirgenmiş...

Burada herşey daha açıkta...Biraz da hafiflik önemli çünkü 4X düşünülen bir kadro...(ne kadar dh desede, o kadar küçük dh kadrosu ile sağlam dh yapılmaz)

İyi günler:)...

@soneryen

benimde dikkat ettiğim konu zaten zincir sistemiydi bugüne kadar gördüğüm her kadroyu nerdeyse tıpkısını yaptım ama gücümün yetmeyecyi tek kadro bu olduç acaba daha dunyada neler göreceğiz

(ne kadar dh desede, o kadar küçük dh kadrosu ile sağlam dh yapılmaz) demissin alicancim ama kendi verdin siteye pek bakmamissin (link) A.K.A "THE KING OF DOWNHILL" :)

Kardeş bunlar süper hepsi helal olsun gerçekten bunlar işte hiç bir yer dinlemez allah ne verdiyse taş maş işlemez bunlara kadro maşallah sistem 1 saniyede 58 olur..:D :D :D

Geri