Ömer KARAN
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.646
- İsim
- Ömer KARAN
- Bisiklet
- Bisan
Saygı değer forum üyeleri bilindiği gibi bir süre önce You tube sitesine erişim engellendi. Bir çok kişide bunu kendi yöntemleriyle aşıyor. Genelde Google Crome tarayıcısı kullanıcıları bazı eklentiler kurarak bu sorunu aşabiliyorlar ancak internet explorer tarayışında bu sorunu bir türlü aşamadım ve foruma girdiğimde konulara youtube dan eklenen videoları göremiyorum. Bu sorun hakkında yardımcı olabilecek olan arkadaşlar yardımlarını esirgemezlerse çok memnun olurum.
*
Not: Bilgisayar işindeki özellikle yazılımsal gelişmeleri pek takip eden biri değilimdir. Bu yüzden yıllardır alışageldiğim İnternet explorer tarayıcısını kullanıyorum. Ve ne yalan söyleyeyim başka tarayıcı kullanmak istemiyorum. Bu yüzden crome kullan, internet explorer dan vazgeç, explorer hiç bir işe yaramaz, zaten çok yavaş çok kötü hep dalga geçiliyor gibi mesajlar yazmazsanız sevinirim.
*
Not: Bilgisayar işindeki özellikle yazılımsal gelişmeleri pek takip eden biri değilimdir. Bu yüzden yıllardır alışageldiğim İnternet explorer tarayıcısını kullanıyorum. Ve ne yalan söyleyeyim başka tarayıcı kullanmak istemiyorum. Bu yüzden crome kullan, internet explorer dan vazgeç, explorer hiç bir işe yaramaz, zaten çok yavaş çok kötü hep dalga geçiliyor gibi mesajlar yazmazsanız sevinirim.