Scudo Sports

İntercity istanbul park pisti bisiklet severlere açıyooor!!

Scudo
Yanlız açılış için 06:00 biraz geç değil mi! Şöyle 03:00 olsa daha iyiydi bence :)

• Beğen
Tepkiler: enes savaş
O vakitte oraya gitmem mümkün değil. Mümkün olsa kaçırmamak lazımdı.

Şöyle 6-7 kg lık yol bisikletiyle dalıcan oraya off :)

haberin linki var mı

@Sinan Çakır

(link)

• Beğen
Tepkiler: Santibag
İlk defa bisiklet alıyorlarmış. Eğer talebi beğenirlerse belki her ay yaparlar. Bence imkanı olanlar acımasın piste :D

Süper bir haber ..Daha geçenlerde düşünüyordum keşke başka bir şey isteseymişim.:)Dibinde oturuyorum ama giremiyorum demiştim .Şimdi güzel oldu..)

• Beğen
Tepkiler: Santibag
Arkadaşlar İntercity İstanbul park'ta pazarlamadayım. Eğer yoğun ilgi olursa, tabi ki her ay yaptığımız track day a ( halk günü ) bisiklet etkinliğini de ekleyebiliriz. En azından eklemeye çalışırız. Ve pistte böyle bir etkinlik ilk defa olacak. Çok heyecanlı bizce de. :) saati maalesef sabah 06:00'da başlıyor. Ama zaten bisiklet severler ayaklanmış olurlar diye düşünüyorum :)

yav adres tam nere atay dostum bi de haritadan bulayım orayı bakayım,,

@cenkduran O otomobiller içindir. Bisiket günü ayrı ve linktede ücretsiz olduğu yazıyor.

güzel etkinlik. saat malesef çok erken. yine de aklımızda olsun.

Bu aktivitede ücret alınmıyor. Saati konusunda biz çok heyecanlıyız aslında, sabah saatleri bizler için daha uygun. 8 de gelip 10 a kadar piste olmak bile yeterlidir bence.

Burası formula 1 yarışlarının yapıldığı yer mi?

Oha, habere gel! :) Gidebilenler gitsinler, lütfen, devamı gelir böyle şeylerin belki arkadaşlar.

@ahmetcan44

sakın bunu SAkarya bisiklet ve doğa sporları derneğinin sayfasında paylaşma reklammış. ben paylaştım diye uzaklaştırıldım.

Organizasyon haberi veriyoruz neticede. Öyle bakmak lazım. Formula 1 pisti evet.

Geri