Scudo Sports

İnsanlık için küçük benim için büyük bir adım: GIANT DRapid3

Scudo
@Soner Közen

Evet, aynen, düşündüğünden kolay bir uygulama; muhtemelen de 10-15 dakikada iki freni de halletmiş olursun. Ben de 28c lastik taktım bisiklete.
Ben teşekkür ederim, Allah hepimizden razı olsun.

@Mert Ahmet

İnşallah biz de alışırız kaza bela olmadan.

@Ekrem Yılmaztürk

Çok teşekkür ederim Ekrem, amin. Daha güzelleri sizin olsun.

Abi şu kabloları kırmızı veya beyaz yaparsan daha kalite olacaktır. ;)

@Mustafa Özer

Herkes bir gün "yol"a gelecek Mustafa :D
Makine işyerindeydi, cep telefonu ile çektim hemen hepsini, o yüzden kalite bekleme

@Berke Kazankaya

Kablolar daha sonra jagwire ya da campagnolo beyaz olanlarla değişecek Berke :D

Hayırlı olsun. Güzel bir çalışma olmuş. Artık yolda karşılaşırsak sen hızlı, ben tıntın giderim :)

@osmankitay

Eyvallah Osman, teşekkür ederim, beğenmene sevindim. Eminim senin kondüsyon benimkinden iyidir. Bisiklet diğerine göre hızlı ama ben halen o kadar hızlı değilim.

Sende her tür spor var. Bizim gibi sadece bisiklete yönelsen, çok hızlı forma girersin. Maksimum 15 gün form için yeterli.

@osmankitay

Eskidendi abi her tür spor. 11 yıl spor yapmayıp bu sene bisiklete başladım tekrar. Her gün de binmeye vakit olmuyor maalesef, olsa keşke. Genelde sabah 5:30'da biniyorum, turu bitirip duşu alıp 7:15'te hazır olmam gerekiyor. Akşamları pek müsait olmuyor, özellikle uzun turlar için...

halil abi çok güzel. kazasız belasız eğlenceli sürüşler...
pininfarina dan sonra insan yol bisikletini aramıyor değil. benimde kafamda deli sorular oluşmaya başladı :)

@Sinan Genc

Teşekkür ederim Sinan, pininfarinadan sonra Ghost cross 1800 / 1300 kullandım, o da çok keyifli kıvrak bir bisiklet. Ama sürüşlerimin tamamı asfalt üzerinde olduğu için bu tercih galiba daha doğru oldu.

gerçekten çok hoş gözüküyor.
cyclocross yaratmışşsın abi. tekrardan hayırlı olsun Halil Abi.
kazasız belasız bol pedallamalar

@Sinan Genc

Tam CX sayılmaz gerçi ama eyvallah, bu frenlere 28c den daha geniş lastik çok uymuyor, hele dişli lastikse zaten ne frenlere ne maşaya sığmıyor. :(

Son hali güzel olmuş. İlk resmi görünce son resmi beğenmemek elde değil :) Güle güle kullanın. :)

@Serkan HODANCI

Serkan bey, teşekkür ederim, inşallah olursa ilerideki değişiklikleri de beğenirsiniz.

Bol pedallar, çok güzel olmuş :) Alıştıkça dahada hoşunuza gidecek, eminim.

Kocaman bir maşallah,

abi bisikletin tekrar hayırlı olsun. Tekerine taş gelmesin :)

@halil ibrahim duran

Sabırsızlıkla bekliyorum. Tecrübe edinmek çok keyifli..

@Ertuğrul Mengi

Fırsat buldukça pedallayacağız, inşallah. Teşekkür ederim.

@Hüseyin Gündoğdu

Kocaman bir teşekkür ederim abicim, sonuçta bisikletteki bir parçayı senden almıştım. :D Hiçbirimizin tekerine taş değmesin inşallah. Çok daha güzelleri senin olsun.

@Serkan HODANCI

Eyvallah Serkan bey...

Yeni parçalar geldi.

https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/t1.0-9/10352995_10152216169171404_4551361314691636177_n.jpg

ön değiştirici: ultegra triple ten
arka değiştirici: sora 3403 medium cage
ruble: tiagra 11-30 9'lu kaset

Geri