Scudo Sports

İnsanımızın bisikletçilere bakışını ortaya seren bir örnek

eee birader adamın fikri hoşuna gitmedi diye bir sövmediğiniz kaldı. beğenmediğiniz adamlardan pek farkınız kalmıyor bu durumda. kusura bakmayın ama eleştirinin de bir ölçüsü olmalı

• Beğen
Tepkiler: Osman Kıtay
Scudo
hane hep vardır ya bisikletliler genelde kültürlü saygılı insanlardır anlayışı ben ona binaen söylüyorum. yapılan yaklaşım doğru değil. dahası sen adama yavşak dediğinde de değişecek bir şey yok.

bir başka yorumcu kıyafeti eleştirmiş. adam beğenmemiş beğenmek zorunda da değil. adama sığır denmiş ibne denmiş. sen burada bir ölçüde kültür seviyesinden dem vururken insanlar hakkında yorum yaparken de kültür seviyeni koruyacaksın. kültürlü olmak sadece bisikletliye saygı ile olunmaz. demek ki bisiklet süren veya seven biri olmasak aynı şekilde ki kültürsüz hareketi bizde yapacağız.

uzun lafın kısası kültürsüzlükten yakınırken kültürsüzlük yapmamak lazım

Açıkçası aynı tepkiyi bende yapyırum. Bisiklet yolu 2 şerit, yanında ki yaya şeridi 4-5 şerit. Birde kız arkadaşıyla yürür bağırırsın laf eder..
Acımasızlık değil bu, herkes yolunu bilecek bu kadar basit.
Kocaman yazıyor, görüyorsun bisikletler gidip geliyor niye girersin ki oraya ?

devam eden entry lerde arkadaşa çok güzel laflar sokulmuş zaten :)

• Beğen
Tepkiler: Birtan Kolburan
Yorumların hepsini okudum.Bence başlık dışında yorumların 100 de 80 iyi güzel yorumlar.Bisikletliyi kötüleyen bişey yazmamış kimse.

• Beğen
Tepkiler: suat akman
15 milyonluk bi şehirde yaşamak bile şımarıklık bence

Bu da mı gol değil. :( :( :(

Dosyalar

• 2015-09-08 09-39-31.PNG
    2015-09-08 09-39-31.PNG
    54,8 KB · Okunma: 43
  • 2015-09-08 09-39-35.PNG
    2015-09-08 09-39-35.PNG
    63,8 KB · Okunma: 42
  • IMG_6389.PNG
    IMG_6389.PNG
    59,6 KB · Okunma: 41
Birileri size küfür etti, hakaret etti diye tutup siz hakaret etmeye başlarsanız eleştirdiğiniz, kızdığınız, küfür ettiğiniz bireyden farkınız kalmaz. Bizler, bisiklet kullananlar azınlık olduğumuz halde farkındalık oluşturmak için mücadele ediyoruz, yani deveye hendek atlatıyoruz. O yüzden sevgili arkadaşlar küfür etmenin hiç bir anlamı yok, bu platformda yok en azından. Zaten içimizden yeteri kadar küfür ediyoruz. Sonraları bu mesajları okuyan insanlara örnek teşkil edeceğimizi lütfen unutmayın.

Takılmayın böyle dürrüklere.

İki teker altınızda ise çevirin gitsin pedalları.

İzmitte yürüyüş yolu var. Gelenler bilir. Bunun ufak bir kısmı bisiklet yolu. Bir kısmı ayrı. Ama ben artık yaya yolundan sürüyorum. Biri itraz etse. Lafım hazır. Bisiklet yolunda yayalar yürürse bende burdan sürerim. 5mt yol dar geliyor. 2mt yol daha cazip geliyor. Belediyeye dilekçe vericem. Yer değiştirsin yollar

Sanki sönecek bir popülarite gibi bahsetmiş arkadaş bisikletden . Halbuki en süper yaşam tarzı tadını alamamış. En yakın zamanda pedallaması dileğiyle ,

İşin garibi, köylü zihniyeti diyen kişi köylü. İnsan kendini neden durmadan legale eder ki. Yazılacak ve söylenecek kelime çok herkes sorunları adam gibi kelimelerle ifade edip, beyan etse sorun yok. Dediğim gibi yazılıp ve söylenecek kelimelerin haddi hesabı yok, bir dakika- bir dakika. :) bu arkadaşlar ne içtiyse bende istiyorum :D

Her toplumda, toplum icerisindeki her gruplasmada, hatta ayni aile icerisinde bile bireylerin kultur, terbiye, anlayış, iletişim yetenekleri/seviyeleri farkli olabilir.
Tek bir ayibi, yetersizligi, cahilligi tum sinifa/gruba yukleyemezsiniz!
Butun bisikletliler kulturlu, butun arac suruculeri öküz, butun yayalar bencil diye birsey mumkun degil...
Bisiklet kullanan pek cok arac surucusu oldugu gibi yeri geldiginde hepimiz yaya degil miyiz?
Bu durumda arac kullanirken hepimiz öküz, yaya iken hepimiz bencil miyiz?
Bisiklet tayfasinda 7 den 70 e bir suru insaniz. Hepimiz her kurala uyup herkese saygili miyiz?
Ekşi sözlükte konuyu acan ve altinda yazan birkac kisi haric herkes gereken tepkiyi usulunce lafi gedigine koyarak gostermis. Bu mutluluk verici bence!
Ancak burada konuyu birazda carpitarak kufurlerle tepki veren bisikletcilerin olmasi da utanc verici...

Ben bugun kadikoyden girdim bisiklet yoluna sahilin ilk bitimine kadar gittim 2 km felan heralde bır cok ınsan bısıklet yolundaydı yanlarından gecerken bısıklet yolundasınız bısıklet yolundasınız dıye seslendım hep :D bir grubada el hareketi yaptım gorduler dagıldılar hemen yoksa 35 40 km hizla giderken Allah korusun carpsak neler olcak korna takmak ıstemıyorum ama zorluyolar bu gıdısle takıcam heralde desıbeli yuksek bisi.

Geri