Scudo Sports

İninal kart

@gmfaruk paypal kart da yaş sınırı varmı bide ön ödemeli mi

Scudo
@m.klcts yas siniri yok on odeme dedigin para attikca calisiyo iste

@gmfaruk ininal ing atm sinden de alınıyomuş doğru mu

@Ankh
İnan 10 numara bilgi sahibi oldum. 2 dakikada çok güzel ve net özetlemişsin. Bilgi paylaşımı için teşekkür ederim. O şekilde kullanmak için normal bankamatik kartıda iş görür ama yaşı tutmayanlar alamaz. Bir bakıma güzel bir şey ama benim işime gelmez. Paypal'a normal kartlarımı tanımlattım. Türkiye ödemeleri için sanal kart kullanıyorum içim bir nebze rahat oluyor.

@soneryen Rica ederim. Ben bir kac senedir kullaniyorum cok da memnunum aliexpressde sanalpazarda vs hicbir sorun yasamadim. Zaten bie kredi kartiniz varsa gereksiz ama bazen oyun firmalarinda,D&r da falan ininal karta ozel indirim ya da kampanyalar oluyor.

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
@m.klcts migroslarda her daim var (3m lerde ) 5 tl ucret veriosun ve en az 20 tl yuklemen gerekio diye biliorum

Paypal al fakat +15 yaş sınır var yaşın tutuyorsa hiç düşünme forever paypal.

bu kartla ilgili herşey burada yazıyor, okuyun...
(link)

@m.klcts yurtdışından almak istediin ürün nedir yardımcı olabilirim

Bilgim olan bir ürünse

@m.klcts
Paypal al gitsin be bunu baya arastirdim emin ol

@Ulaş Çavuşoğlu @taner07 yurtdışı sitelerini uygun gördüm o yüzden alacaklarımı ordan alırım diye hem bisiklet hemde uygun başka şeyler

Teşekkurler arkadaslar ben (link)nizi öneririm.

paypal nakit dönemi bitiyor diye duydum ininal kart bu durumdan etkilenecek mi yurtdışı alışverişlerde bilgisi olan var mı?

@Cuneyt Erkman
İninal kart devam ediyor herhangi bir sıkıntı yok.Paypal kullananlar ininala geçer diye düşünüyorum artık

Geri