Scudo Sports

İninal kart

bende bugün migrostan aldım tabi çoğu çalışanın pek bilmediği için bilen duyan birisine denk gelirseniz şansınıza tüm kasiyerlere sormakta fayda var
genelde ilk soruşta o ne diyorlar :D

Scudo
Paybyme yi bilmeyen vardır belki . Aynı işi görüyor kesim yok yüklerkende , aylıkta. Adrese teslim geliyor hiçbir ücret ödemiyorsunuz. Denizbank atmlerinden yükleme yapıyorsunuz , kredi kartlarınızdanda para aktarabilirsiniz. Birçok sitede geçerli.

araştırıken onuda gördüm ancak ininal daha cazip geldi

S: Paybyme ile arasında ki fark nedir?
C: Paybyme prepaid karttır.İninal'a göre daha az ücret alıyor olabilir,ama markette vb yerlerde kullanamazsınız.Ve ininalin üye iş yeri paybyme'ye göre kat kat üstündür.

ben sürekli kullanıyorum gayette memnunum bütün herkezede öneriyorum

@mehmet ertuğrul duyan
senin önerinle ben de kullanıyorum.Bu arada ptt matikten 25, 50, 75 yükleme şartı yok ve matikten yüklemelerde para kesintisi olmuyor.
http://img809.imageshack.us/img809/7797/a4e9.jpg

bu tam yaşı tutmayanlar bununlar dxden ebay dan falan rahat rahat alışveriş yapabilir

@ALTINBAŞAK

eskiden sadece o tutarları yükleyebiliyordunuz o kuralı kaldırdılar her yüklediğinde kesinti yapıyor demedim ilk kart parası 5 tl her ay aidatta 1 tl yani yıllık 17 tlye gelmiş oluyor kart

@mehmet ertuğrul duyan

aynen öyle ilk yıl 17 diğer yıllar 12 tl ye gayet güzel bi kart.

Ben bu kart ile yurt dışındaki sitelerden alışveriş yapsam misal forma alsam evime kaç günde gelir ? + ek olarak bir ücret ödemem gerekiyor mu , kargo veya gümrük gibi

@Engin ATAL

gümrük 75€ kadar sıkıntı çıkartmıyor.(genelde).eğer alacağınız ürün free shipping ise yani ücretsiz kargo yazıyorsa herhangi bir kargo ücreti de ödemiyorsunuz.Ürünler 10-45 gün arasında elinize ulaşıyor.Sürenin uzama ihtimali de olabiliyor.

Ptt kart ile arasında ne gibi farklar var acaba bilen var mı?

Bugün PTT'den aldım, 5lira kart için, 1lira aylık kullanım için kesiliyormuş. Benim gibi netten alışveriş yapamak isteyipte, kart bilgilerim çalınırsa vs diye düşünenler/endişenenler için muazzam bir psikolojik rahatlık sağlıyor, tavsiye edilir. Aldığım gibi deneme amaçlı 10dolarlık aksesuar alışverişi yaptım, 1ay sonra gelir:p

Selamun Aleyküm,bundan 10-15gün önce oyun satın almak için ininal kart aldım.Şimdi de yurt dışından birkaç eşya satın alacağım lakin bilmediğim bir şey var oda şu,İninal kart'a yüklediğim parayı Dolar'a nasıl çevireceğim?Bilenler varsa yardımlarını bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: EDXk
Niye öyle bir şey yapıyorsun? İninal kartını paypal a tanıt. İstediğin şeyi al.

İninal kart'ı,paypal yapmanın ne demek olduğunu bilmiyorum.Avantajı ve dezavantajı ney birde nasıl yapılıyor?

Birkaç sayfadan okudum ama faydalarını pek anlamadım paypal'a çevirmeye.Ben galiba kartımı normal ininal olarak kullanacağım.Benim merak ettiğim TL'yi Dolara çevirmek

Bende yurtdışı alışverişlerde ininal kart kullanıyorum paypal hesabı açmanız daha rahat olur hızlı ve güvenli olur otomatik dolara çevirip alışveriş yaparsınız ama paypalsız da normal alın kendisi para birimi çeviriyor sıkıntı olmaz.

Geri