Scudo Sports

İninal kart

Aeoronsc

Daimi Üye
Tepki
73
Bisiklet
Colnago
1-2 ay önce çıkan bu kartı tesadüf üzerine fark ettim ve dün gidip aldım pttden 50 tl içine yüklettirdim gayet memnun kaldım paypala onaylattırdım marketten alışveriş yaptım yarın gidip tekrardan 50 tl yüklettireceğim
hakkında:
ininal, sadece internet üzerinden işlem yapabileceğiniz bir sanal kart değil gerçek bir karttır. Dolayısı ile bu kartı, internetten alışveriş dışında, marketlerde, restaurantlarda, alışveriş merkezlerinde, kısaca “MasterCard” ibaresini gördüğünüz tüm noktalarda sanki bir kredi/banka kartıymış gibi, belirlediğiniz limit ölçüsünde kullanabilirsiniz.
Kartın herhangi bir banka ya da banka hesabıyla bağlantısı yoktur. Yalnızca satış noktasına gidip, seçtiğiniz tutarda kartı, hiçbir kişisel bilginizi vermeden, form doldurmadan, imza atmadan satın alabilirsini
yaş sınırlaması:ininal kartta yaş sınırlaması yoktur 1 yaşında çocuk bile gidip alabilir
nereden alınır:en yaygın olarak ptt vardır ayrıca migros,migrosjet ve tansaştan temin edebilirsiniz
sıkça sorulan sorular:
bankada hesap açtırmam gerekiyormu:Kartin bagli oldugu bir banka hesabi yoktur. Ininal Kart’a sahip olmak için herhangi bir sözlesmeye bagli olmadan, sadece kart satis noktalarina gidip, seçtiginiz tutarda yükleme yapabilir ve form doldurmadan, imza atmadan Kartınızi satin alabilirsiniz.
nasıl para yüklenir:satış noktalarına gidip 25,50,75,100,200 tllik yüklenebilir ek olarak kendi sitesinden kredi kartı ilede yükleme yapılabilir
limiti varmı2000 tl limiti vardır
kart ücreti varmıdır:ilk olarak satış noktalarından alırken 5tl kart ücreti alınmaktadır içine yükleme yaptığınızda aylık 1 tl ücret kesilir ve bunlar dışında kesinti olmaz
daha fazlası için (link)
kart hakkında benim yorumum:
aldıktan sonra paypala onaylattırdım ve ebaydan 1,2 şey sipariş ettim 1,2 güne kadar gelir markette kullandım gayet memnun kaldım
yaş sınırlaması olmaması ve herhangi bir bilgi vermemeiz çok güzel kartı herkeze öneririm
http://www.webrazzi.com/wp-content/uploads/2012/12/ininal-Kart-G%C3%B6rseli-640.jpg

Scudo
Aradığım tarzda birşey teşekkür ederim ama merak ettiğim paypal onayını güvenlik için aldınız değil mi? Sadece int alışverişi için düşünüyordum mantıklı duruyor

sadece internet alışverişleri için kullanabileceğim iyiymiş en kısada zamanda alacağım

Güzel bir şey alınabilir.. Fakat her kredi kartın bir sanal kart hizmeti olduğunu hatırlatmaya gerek yok sanırım, kredi kartı kullananlar bilir. Belki kredi kartını hiç kullanmayan (varsa mümkün değil) için yada kredi kartı hiç olmayan için hatta böyle yurt içi yurt dışı internetten alışveriş yapanlar için ceplerinde nakit para taşımak istemeyenler için bir ihtiyaç. Akbil gibi bişi sanırım çalışma prensibi öyle önce doldur sonra harca.

sanal kartlar hayalidir yani hiç biri bunun gibi kredi kartı şeklinde verilmez ve market,lokantalar vb. yerlerde kullanamazsınız bu kartın avantajı bu yerlerdede kullanabilmektir.

paypal onayı olmadığında paypalan alışveriş yapılamıyor biliyorsunuzdur bunu zaten onaylattım karttanda oraya 30 tl gönderdim dün akşamde ebaydan alışveriş yaptım en geç 3,4 güne elinizde olur dediler bekliyoruz bakalım.

sadece internet alışverişi için değil market,lokanta,alışveriş merkezleri vb. yerlerdede kullanabilirsiniz

Brn banka kartı kullanıyorum netten alışveriş için başkasının kartı kullanmam gerekiyor inceliklerini bilmiyorum o yüzden ama inceleyeceğim teşekürler

Paypal'a onaylattırmak için belli bir ücret mi ödememiz gerekiyor ?

@Engin ATAL

paypala onaylattırabilmek için kredi kartı bilgilerini giriyorsun senden 2 tl kesiyor keserkende faturada code.... diye yazıyor geri paypala giriyorsun oradanda kodu girdinmi geri iade ediyor
http://k1307.hizliresim.com/1c/n/qkfg6.jpg
resimde attım orada gözüküyor paypal kode diye onu paypala girdikten sonra geri iade ediyor

@mehmet ertuğrul duyan

Gerçekten benim gibi öğrenci olanlar için süper bir kart. Param olduğu zaman kartın içine yükletirim , olmadığı zamanlarda karttan çekerim :) PTT'ye gitsem kartı çıkartabiliyormuyum ? ve ne kadar sürede elime geçiyor

@Engin ATAL
bakkaldan ekmek almak gibi gidiyorsun ininal(oyun kartı de çoğu pttdeki adamlar bilmiyor)kart almak istiyorum diyorsun adamlar kartı getiriyor 5 tl ücret ödüyorsun ve adam sana soruyor içine ne kadar yükletmek istiyorsun diye sende söylüyorsun parayı verip çıkıyorsun daha sonrasındada kendi sitesine girerek kart üstündeki bilgileri giriyorsun cep telefonu ve adını giriyorsun ve kartın açılmış oluyor bu işlemleri 7den 70e herkez yapabilir

Güzel bir konu olmuş kardeşim. Paypal'dan alışveriş için ideal, en kısa zamanda alırım bir tane.

@mehmet ertuğrul duyan

Böyle bir sistemden bizi haberdar ettiğin için teşekkürler

Bende bunu gormustum donanımhaberde konusu vardı baya oldu 4 5 ay . Daha almadım ama benim gibi kredi kartına karşı olanlar için çok ideal . Şimdilik yurtdısından bir şeye ıhtıyacım olmadıgı ıcın kartı almadım ama buyk ıhtımal alırım .

gelmişken bir soru sorayım :

Demişsiniz ya kartı aldıktan sonra netten onaylatıorsunuz ad soyad tel diye . Ad soyad kısmını sallasak bir sorun olur mu ? kimisi nick gibi takma ad yazdıgını soyluyor ad bolumune .

bakın burda paypala kartı nasıl tanımlattıgınızı sekılle anlatmıs : (link)

bu demek oluyorki paypal destekleyen butun sıtelerden alısverıs yapabılırsınız . gerçek kredi kartına gerek yok yani .

Açıkçası bana çok cazip gelmedi. Neden mi?
*Her yüklediğimde 1 TL kesecek, oysa ben kredi kartı aidatı ödemiyorum. Banka aidat kestiği zaman itiraz ediyorum, iade ediyorlar.
*Alışverişte nakit ödemek esnafa daha cazip geldiğinden indirim yapıyorlar. Bununla ödeyince kartla ödemişim gibi olacak ve indirim alamayacağım oysa kredi kartıyla alışveriş yapınca en azından puan kazanıyorum. :)

Uzun yola çıkarken para taşımak yerine bu kullanılabilir, onun haricinde bana yaramaz.

Bisikletforum'da bugüne kadar açılmış en yararlı konulardan biri. Paylaşım için teşekkürler...

Zamanında paypal için cp-t paracard çıkartmıştım.ben aldıktan sonra paypal paracard lara yasak koymuştu.bu innial kart iyi oldu işte.2 sorum var.
1-)mesela ben bu kartı 4 ay kullanmadım kartın içinde de para yok.5. ay 25 tl yükledim benden o ayın aydatını mı alacak yani1 tl, yoksa 4 ayınkini toptan 4 tl olarak mı alacak?
2-)bir de bunlara herhangi bir atmden para yükleyebilir miyiz ki?

@mtkeskin

her yüklemede 1 tl kesilmiyor aylık 1 tl kesiliyor 1x12=12tl+kart parası 5tl yani sizin yıllık ödeyeceğiniz miktar 17 tl yani kredi kartından daha avantajlı oluyor kredi kartının yıllık aidatı daha fazla
2. küçük esnaflar (benim gibi) nakit ödediğinizde indirim yapıyor ama marketler lokantalar vb. yerlerde indirim yapılmıyor
3.bu kartın avantajı 18 yaş altında kart kullanmak isteyenlere ve internette alışveriş yapmak isteyenler için ideal bir karttır

not:kredi kartı buna göre daha avantajlı ama bu kart kolay alınamıyor ve 18 yaş altına verilemiyor ondan dolayı kredi kartından ve banka kartından daha cazip bir karttır

Ben kredi kartından, sanal kart oluşturdum. alışveriş yapmadan önce, ihtiyaç gördüğüm miktarı transfer ediyorum. Ondan sonra sanal kart ile alışveriş yapıyorum.
Belirlediğim miktarın haricinde kimse para çekemez. Ancak bu sistem kredi kartı olmayanlar için çok güzel bir uygulama, ilk defa duydum hoşuma gitti.
Paylaşım ve bilgilendirme için teşekkürler.

Geri