suatkucuk
Üye
- Tepki
- 49
Bisikletin son halini beğenen arkadaşlara teşekkürediyorum. Son bir yıldır elimde oldukça fazla malzeme, kadro ve bisiklet birikti..Klasik bisiklet merakını bilenler bilir; bir sardımı sizi alıp götürür, bir de bakmışsınız ki evin bir odası atölyeye dönmüş, bir sürü para harcamışsınız. Gözden çıkardığınız yada karlı olacagını düşündüğünüz parça yada bisikletleri satışa çıkarırsınız, birde bakarsınız ki hayatınız koli yaparak geçmeye başlar
kargoya mekik dokursunuz
) parça peşine düşersiniz, sahibinden sitesine giriş rekorları kırarsınız vs.... İşin şakası bir yana, The James'in son hali beni de çok tatmin etti, elimde kalan son klasik ti, ilana koyduktan sonra, akşam olmadan satılmıştı, almak isteyipte gecikenler de oldukça üzüldüler, iki gündür arayan ve mesaj atan çok sayı da insan oldu, buda benim için beğenildiğinin göstergesiydi ki, beni mutlu etti... Bu bisikleti yarın kargoya vereceğim, Bursa'ya gidiyor..Kargo ücretini de eklersek zararına satmış oluyorum ama sorun değil. Çünkü bu kadroyu alıp bu hale getirmek güzeldi, ben çok keyif aldım, ve bir bisikleti kazandırmış olmanın hazzı da ayrı bir keyif, yeni sahibi de buna sahip olduğu için mutlu olacaktır. Bir süre klasik bisikletleri uzaktan sevmeyi düşünüyorum, bakalım, hayırlısı