Scudo Sports

ingiliz bisikletçinin giresun'da tacize uğraması

@yakup3457

Şimdi sen diyorsun ki elin kadını turda tacize uğradı ve bunun suçlusu başından Atatürk müdür? Atatürk müslüman düşmanı mıdır sana göre? Fetö dediğimiz örgütte müslüman hem de senden benden daha müslüman onu ne yapacağız? Biraz araştırma yapmanı, geri kafacılık oynamamanı veya bunların yerine direk yukarıda söylendiği gibi bir psikoloğa cahillik sebebiyle gitmeni öneririm.

• Beğen
Tepkiler: BarkinD
Scudo
Konudaki yorumlara bakarak şunu anladım ben agrasifiz aga

Konu nereden nerelere gelmiş.Kimse kimseye bisiklet sürüyor yada Tayt giyiyor diye tacizde bulunamaz.Benim şu an yaşadığım bölgede Türk köken çok fazla olmasına rağmen kimse kimsenin eteğine şortuna karışmaz.Bir iki kendini bilmez (tacizi yapanlar)yüzünden birbirimizi kırmayalım.

Bizim misafirsever olduğumuz yalanını ilk kim attı ortaya? Yoksa orada kastedilen misafiri sevmek başka bir sevmek mi :krktm:?
Bence İngilizcesi olan arkadaşlarımız dünyaca takip edilen bisiklet forumlarında turcuların Türkiye'ye uğramaması yönünde uyarılar yapmaları lazım. Taciz, tecavüz, öldürme gibi haberleri çok duyuyoruz çünkü. Adam dünyayı dolaşıyor, sağ salim Türkiye'ye geliyor ve burada canını kurtarsa bile tecavüze uğramaktan kurtulamıyor. Yazıktır bu insanlara. Es geçsinler bizi.

bence de bu başlık altında yazılanlar aynen diğer konularda olduğu gibi çığırından çıktı

Herseyi haşa "islam'dan bilmek fikri çok korkunç. Esas mesele tenesire yatınca, selan okuyunca baslayacak

• Beğen
Tepkiler: Umtdgny
Gavs hazretleri asasini firlatmak suretiyle tacizci kulunu def etseymis keşke..

Konu bildiğin tiner kokuyor.. Pırlanta gibi yorumlar yazılmış ne yazık!

Geri