Scudo Sports

ingiliz bisikletçinin giresun'da tacize uğraması

(link)

konu ile ilgili yorumlar enteresan.

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Scudo

Dosyalar

• Screenshot_2018-09-03-13-42-06.png
    Screenshot_2018-09-03-13-42-06.png
    44,1 KB · Okunma: 114
Ablamız bu mesajı 1 Nisan'da yazmış. O dönemde forumda bahsi geçmiş, tartışılmıştı. Değişik bir hort türü olmuş :)

arkadaşlar, 2001 yılında ismini vermek istemediğim bir şehirde kuzenlerim Besyo ya hazırlanıyordu şortlarla antreman yaparken (mahallede koşuyolardı) bir kahvehanenin önünden geçmişler ve adamlar okeyi bırakıp bizimkileri kovalamış ve tartaklamışlardı. ben de bu olaya o kadar şaşırmıştım ki şortlarda futbolcuların giydiği şortlardı şehir de sanayileşmiş bir şehrimizdi maalesef :(

Eğitim olmadan bu sorunlar çözülmez. Eğitim ve ahlak eş güdümlü şeyler, birisi eksik olunca sonuç bu malesef. Eğitimsizliğin sonu ahlaksızlık olarak geri dönüyor.

İnadına tight, inadına biptight....
Feraceli, peçeli, sarıklı, cübbeli gezmek yakın zamana kadar suçtu...
Şimdi esen rüzgarla bu kıyafetler "mübah, diğerleri mekruh - caiz değildir" diyen anlayışa doğru mu gidilecek?
Ettiği yemini unutmayan, adalet / vicdan sahibi Savcı ve Yargıçları göreve davet edelim.
Üç maymunu oynayarak insan hakları korunamaz...

@Üye Adı
Erkeği kadini gectim adam kurban bayraminda eşşeğe tecavuz ediyodu. Bazıları neden bu kadar sapıklastı anlamıyorum..

• Beğen
Tepkiler: Üye Adı ve MakRo
@cazci sen ne sacmaliyon yaw baslarim senin zihniyetine de sana da ha feraceyle cubbeyle alakasi ne bu konunun la islam dusmani insan evladi her oka boka islama dalasmayin cok fena bozarim alayinizi akliniza basiniza toplayin itinayla haddinizi bildiririm ne lan bu gelen capulcu surusu islama dadaniyor kasintin varsa kasiriz itinayla senin gibi mezhebi genislerin sayesinde ulke bu halde bi bitmediniz ulkenin curuk elmalari

aslında ülke mezhebi geniş olanlar yüzünden bu hale gelmedi kişiliği dar olan insanlar yüzünden bu durumda. konu bisikletlilere bile taciz var. erkek kız kapalı ya da açık olması önemli değil. dar kafalılar yüzünden bisikletçilerin tacizi söz konusu konu bu. oraya buraya çekmenin bir manası yok. dar kafalılar bu ülkede var mı yok mu ve çözümü nasıl o kadar.

• Beğen
Tepkiler: Motorola
@ratm ona da cevap verirler. onların anası bacısı tek başına bisikletle gezmez, gezemez. madem bu kadın tek başına geziyor demek ki "yollu". böyle de pis bir zihniyet işte. o yüzden cem yılmaz'ın hani biz marjinaldik ifadesinde olduğu gibi kapalı toplumlarda her türlü halt gizliden gizliye yenir.

Kadın Avrupa'nın nezih şehir/mekanlarından kalkıp Giresun'a gelmemiş ki. Instagram hesabındaki fotoğraflara bakarsanız Moğolistan, Kırgızistan vs devam ediyor İpek yolu rotasından. Sorun kadında değil memleketin beyni şeyinde olan öküzlerinde. Eeee dayatırsan insanlara kültür diye cinselliğin ne kadar ayıp olduğunu, kafalarda yasaklarsan cinsellik, karşı cins ile ilgili her türlü yakınlığı, iletişimi, rahatlığı.. Adamın beyni iner şeyine. Adam kadın gördü mü irkiliyor. Hele üzerinden çekici bir şeyler varsa yaklaşıyor, hele hele kadın yabancıysa "verecek bu" diye söylenip yanına gidiyor. Beklediği tepkiyi alamazsa bunlar ecnebi rahatlar, elleşmeye tacize bişi demezler, ne ellesem kar'dır diye çullanıyorlar. Bunları islah etmicen, bir güzel dövecen, ağız burun kıracan. Sonrasında beyninin asıl bulunduğu bölgeyi darp edip tırsmış köpek gibi sündürecen bir köşeye. Neyse..

tayt giren arkadaşlar kesinlikle biber gazı taşımalı. Eğitim kalitemiz düşük , ahlak seviyemiz düşük , saygı namına bir şey kalmamış ülkede. Bu yüzden dikkat edin.

@Mehmet Metin Levent Siz de benim gibi yapın; sakal bırakın. Ben yaklaşık 2 senedir "Cübbeli Ahmet sakalı" ve tayt kombinasyonuyla, mu'min kardeşlerimin şaşkın bakışları arasında güvenle pedallıyorum :)

(link)

• Beğen
Tepkiler: BarkinD
Ya arkadaşlar siz kafayı mı yediniz yoksa rol mü yapıyorsunuz ?
Hepiniz bu konuyu bir yerlerden İslama bağlamışsınız.
Allah aşkına cevap verin bugün ki araplar gerçek müslüman mı ? Ülkemize gelen suriyeliler gerçek müslüman mı ? ya biz gerçek müslüman mıyız sizce ?
Emin olun GERÇEK MÜSLÜMAN olsaydık bunların hiç biri başımıza gelmezdi.
Yıllarca köylerde insanlar müslüman olarak yaşadı kimsenin namusuna bir şey gelmedi, çoğumuzun annesi veya babaannesi köylü gidin sorun bakalım köy deyken sıkıntı yaşamışlar mı kimse musallat olmuş mu ?
Belki de sizin körü körüne savunduğunuz açılım dadır sıkıntı heh ne dersiniz ? yeni bitme gençler islamdan uzaklaşıyor, ünlülere, tv yıldızlarına özeniyor; Bu özentiliğin sonunda zenginlerin basitçe sahip oldukları fuhşiyata sahip olamayıp bu işlere başvuruyor olmasınlar ?
Şu gencin profiline bir girin neresi islamla alakalı söyleyin bana ???
Bu olayların asıl suçlusu yıllar önce bu ülkenin dinamitlerini yıkan milletin dinini elinden alan laikliğin kurucularıdır. Din ve devlet işlerini ayırırsanız. Din insan hayatına karışmaz sadece kültür olarak kalırsa ahanda böyle olur.
Yıllar önce dinine bağlı insanları şapka takmıyor diye idam edersen, fransızların çıplak karılarını örnek diye bizim annelerimize gösterirsen, yavurların her fuhşiyatını alırsan. İslamın bütün kaynaklarını silersen ne olmasını bekliyorsun ?
Şuan günümüzdeki insanların müslümanlıkla en ufak alakası yok efendiler. ŞUAN TÜRKİYE MÜSLÜMANLARININ KAFASI KARIŞIK DURUMDA, NE TAM ÖZGÜR OLUP DİNİ SİLEBİLİYORLAR(ölüm var); NE DE TAM MÜSLÜMAN OLABİLİYORLAR(zenginlik var, güzel kızlar var). BUNUN SONUCUNDA DA ORTAYA SAPIK BİR MİLLET ÇIKIYOR. ALLAH SONUMUZU HAYIR ETSİN.
Son olarak her olayı islama bağlamayın, bir gün ölücez gömücekler, Allahın karşısına çıkacak yüzünüz olsun.

@yakup3457 Eğer şuan bir Vatanın varsa
2. Sınıf bir insan değil isen ismin johny değil ise Deden belli ise Atatürk' ümün sayesesinde!!!
Bak yaklaşık 100 yıl önce ATAM ne demiş:_20180908_080447.JPG

@yakup3457
Arabistanda ve suriye de de mi sapka devrimi yapildi?
@yakup3457
Sizinde olsun.....

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gün geçmiyor ki yeni bir "Gerçek İslam bu değil!" yakarışı yükselmesin...

"Gerçek İslam bu değil!" diye ağlaşan arkadaşlar, bir zahmet şu Gerçek İslam'ın ne menem bir şey olduğunu, dünya üzerinde hangi ülkede, şehirde, kasabada, köyde yaşandığını da deyiversin, biz de tası tarağı toplayıp gidip oraya yerleşelim :)

Geri