Scudo Sports

ingiliz bisikletçinin giresun'da tacize uğraması

Scudo
Kısa tayt giyiyorum..Çok kötü bakıyorlar..Dün birine biraz sinirlendim açıkçası..Sanki beni yere yatırıp tecavüz edecek gibi bir hali vardı ama anlıyorum da..Kafatasının içinde beyin yerine saman taşıdığını biliyorum..O yüzden devam ediyorum yoluma..
Kadın olsam,asla tayt giyip sokağa çıkmam,asla..Hele kısa taytla filan..

Çok üzücü bir durum. Birkaç ay önce ben de Bursa'da taytla bisiklet sürdüğüm için tacize uğramıştım. Birisi yanından geçerken tükürüp ''Utanmıyor musun böyle giyinmeye'' demişti.

@Ilter Elmas
Geçmiş olsun..
Biber gazı filan taşımak lazım aslında..Ben bir ara taşıyordum,sonra vazgeçtim..

@Abdülkadir Ergin
Zaten öyle yapıyoruz..Boynumuz eğip devam ediyoruz..Yasa/kanun filan olmasa,o bakışları atamazlar..Ben yatırırım onu yere:D

olay üzücü bir durum ama unutulmamalı ki her insan bu sekılde degıl...bir kişinin sucunu tüm türkiye halkına yüklemekte çok doğru değil...bu şekilde ahlaksız olan insanlar her yerde mevcut malesef...

@Ilter Elmas
Ben hep tek sürüyorum,süreceğim..En iyisi bir rpg alıyım..Askerde rpg kullanmıştım da:D

Yazdığı en önemli cümlelerden biri de bu :"How would you feel if a man tried this with your sister or daughter?".
Ama Türkiye'deki erkeklerin "büyük kısmı" iki yüzlü olduğu için, bu tip sorular karşısında ancak dumur olurlar, cevap veremezler, veya verseler de sert tepki verirler.

Şaşırılmaması gereken bir durum Allah dan öldürmemişler ne işi varmış kadın başına yolda denilir geçilir

Yine çok sinir bozucu şeyler okumaya başladım. Biraz önce FBda çocuk tacizi SSleri okudum. Utanıyorum.

Welcome to Turkey giresunda ne işi varmış iç anadolu dogu anadolu guney dogu anadolu insanlari alışık degil boyle tayt tarzı giyimlere cinsiyet farketmez taciz tecavüz Allah korusun abi elektrikşok tasiyin aninda etkisiz hale gelir

Satanist1996 nın iğrenç yorumu dikkatimi çekti. Çevremizde ne kadar pislik olduğunu gösteriyor. Allah iyilerle karşılaştırsın.

@Atasoy satanist diye kullanici mi var ? Forumda

• Beğen
Tepkiler: ahmet1914
Erkek de olsan farketmiyor kendini kurtaramıyabiliyorsun bu ülkede.
Urfada öldürülen iki motorcuya (erkek) veya Pippa Baccaya ilave yeni bir olay buda

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Her geçen gün kötüye gidiyoruz her geçen gün içimizden iğrençlikleri dışa vuran insanlar çıkıyor. Yetkililerin bir an önce bu gibi tecavüz, taciz, cinsel şiddet suçları için çok ciddi (hadım, idam) caydırıcı ne olacaksa atılımlar yapması gerekli. Ayrıca eğitim seviyesinin yükseltilerek çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşmamız için kime ne sorumluluk düşüyordu yapmamız gerekmekte.

• Beğen
Tepkiler: ahmet1914
@Berat01
İnstagramdaki paylaşıma yorum yazan biri satanist1986 deben kişi. Kadından özür dileyenlere küfür etmiş.

1995 senesi yazın izmirde, kemeraltına bisiklet ile gittim. Yaz sıcağı, tayt kask. Yaşlı esnaf amcalar bisikletten inerken dikkat kesildiler. Ne görmeyi beklerdilerse artık. O zamandan sonra 15 yıl taytın üstüne şort giydim. İnsanımız, kendi hem cinsine bile hallenecek hale gelmiş.

Geri