Scudo Sports

İnce boğazdı ama xcm taktık

Kayseride özkyalar bisiklet tarafından yapılmış yaptırmak isteyen varsa 0352 233 38 04 zeynel abi

Scudo
İyide maşanın boru çapı 1-1/8 inç.. Bisiklet kadro boynuzu dediğimiz boğaz kısmını tamamen değiştirmeden o orjinal maşa oraya sığmaz ki..

valla bunu güzelçe açıklayın ki bisiklette devrim olsun..

cidden o boru oraya girmez ki nasıl soktunuz bizzat kendim baktım oversize kadrolara ve celbino kadro ya

@bumerang

Ben size biraz açıklayım. Bu sistemi arkadaşın bisikletede yapmıştık. 1" kadrolarda furş olmadan 1 1/8" maşa geçiyor. Hafif bir boşluk kalıyor. Fakat kalan boşluga furş girmiyor çünkü et kalınlıgı yetmiyor. O zaman da dıştan geçirmeli bir furş yaptırılıyor ve bu şekilde sorun halloluyor. Bu parçayıda tornacıda yaptırabildiginiz gibi kadronun dış çapından biraz büyük bir yuvarlak bir malzeme alıp bunlara furşun sadece sadece rulman gelecek kısmı kaynattırılır. Böylelikle kadroya zarar vermeden yapılır. Yada sadece furşun yatak kısmı kadroya kaynaklanır.

@Samet Saglam

Tşk

İlan sahibinin foyası ortaya çıktı:D
Soru cevabını buldu. Konu kapatılabilir.:sigaraici
Şaka bi yana tebrikler zoru başarmışsınz.Kazasız belasız bin inş.

• Beğen
Tepkiler: Mert Kabtan
Yani şaft borusu furş olmadan o delikten geçiyor öyle mi ? Tek sorun furş büyüklüğü ?

Bende Dart maşayı denemiştim ama maşa kadronun alın borusuna girmiyor.Bu arkadaş alın borusuna veya şaft borusuna birşey yapmadan nasıl bu işi başarmış?

Güzel çalışma;)
aynı sistemi ben de peugeot bisiskletime yapıp rst gila amortisör takmıştım gayet de sağlam oluyor.güle güle kullanmanızı dilerim.

@Samet Saglam

Kaynak yapılmadan da dıştan furç yatağını takabilirsiniz ;) tecrübeyle sabittir :D

teşeşkkürler arkadaslar daha iyisi sizlerin olsun

@by tasiyici
Tayvan da üretildiğini biliyorum

bu sistem zeynel abiye ayittir kendi buluşu güzel ama dimi :D benım gozumun onundede yapmıstı böle hatta bu da olabilir yani :D

Bende yaptım bir süredir kullanıyordum gayet kullanışlı ama aparatın ince kısmı kırıldı ve direksiyon sertleşti şu an çıkarmayı düşünüyorum..

Geri