ayni numatayi criss angel diye biri daha yapiyo.onunki biraz deisik. yolda yururken birdes duruyo.kalabaligi basina topluyo.durduklari yerde mucevher dukkani var.tukkanin bayaa kalin cami var ve hafta sonu oldugu icin kapali.yanina topladigi insanlarla muhabbet edeken birine saati soruyo.kadin saatinin kolunda olmadigini farkediyo.angel vitrindeki saatlere bakmasini soluyo.gercektende kadinin saati vitrinde.arkadaindan bi gazete kagidini alip vitrinin buyuk caminin ustune koyuyo.eliyle gazetekagidini yirtiyo.eli vitrinin onur tarafindan gorunmeye baslaiyo ama camda delik yok.vitrinden o saati aliyo sahibine veriyo.gazete kagidini geri cektiginde camda ne delik ne de ona benzer bi sey goruyosunuz.
ben bunlarin bu olayi beyniyle falan yaptigini dusuuyorum.insan beyninin gucu maddelerin seklini deistirmeyi basarabiliyo.1 hafta once bi tv sovda 4-5 yaslarinda bi kiz ayni matrix te ki gibi dokunmadan kasik yamultmaya dokunmadan sadece bakarak bardak kirmaya basladi.
gecendede baska bi programda (ayni adam) herif yoldan gecen birini yakaladi alindeki bira kutusunu aldi birayi bosaltti sonra adama geri verdi.vermeden once adama 25 centin varmi diye sormustu. adamda ona 25 cent vermisti.angel 25 centin istedigi bi noktasina isaret koymasini istedi.adamda koydu.herneyse biranin sahibi bira kutusunu aldiginda teneke kutunun kapagi bile acilmamisti.ve salladininda icinde ses geliyodu.birayi tekrar actilar.sonra dokmeye basladilar.icinden 25 cent cikti.hemde adamin isaretledigi 25 cent..
buna nasi bi mantik bulunur bilmiyorum.

))