Scudo Sports

impetus,alu,astro hangisi?

_CAdENCE_

Üye
Tepki
0
merhaba arkadaşlar yeni bir bisiklet alacağım bu 3 model arasında kararsız kaldım ama impetus seceneği daha cazip gibi geldi bana alu ile impetus 500 tl impetusda alu dan farklı olarak ileri geri özelliğine sahip vites kolları ve diskli frenler mevcut aynı fiyatta olan alu da ise v tipi fren. Astro modelini de bir kaç arkadaşım önerdi onun için sizlere de danışmak istedim.Bisikleti daha çok gezme amaçlı olarak köy;yayla vb. gibi yerlerde daha çok kullanacağımdan bu tür yerlere uygun bir model arıyorum BİRAZ DA HIZLI OLACAK ;)

Scudo
kardeşim bende 1 ay önce senin gibi buraya yazdım bsiklet alırken benim sana tavsiyem astro modeli .ben astro aldım çok memnunum ama biraz paran varsa daha iyi bir bisiklet alabilirsin özelllikle vites ve fren takımların schımanonun üst modelleri olsunsana tavsiyem biraz internette ara şimdiden hayırlı olsun

bence de astro ;) impetusun disklerine aldanma ;)

peki ilerde alu yada astro ya hidrolik fren takma şansım varmı jant vs değişmeden

İlk olarak neden konu açmadan önce bir araştırma yapmadınız? Bu konunun aynısında türemeye başladı.Bunun için bir bölüm var Bisiklet Seçimi.Seçiminize gelirsek Alu veya Astro almınızı tavsiye ederim.Neden derseniz diğer konularda tartışmasını yaptık.Alu veya Astro'ya ileride disk fren takmak isterseniz göbekleri değiştirmeniz gerekli.

bilgi için teşekkürler forumda yeni olduğumdan dolayı buraya açtım konuyu kusura bakmayın artık ;)

Astro almanı tavsiye ederim neden diye sorarsan aralarında en iyisi o :D .en iyisi astro olduğunu sende araştırınca farkına varacağından eminim...

iyi pedallar...

bir arkadaşım da o üç model arasında kalmıştı astro yu seçti ve çok memnun bence de astro al seni memnun eder

iyi pedallar...

alu ile astro arasında 400 gram alu daha hafif diğer farkı astro altus serisi vites kullanırken alu tourney serisi kullanıyor.... başka fark yok ikiside kullanılmaya değer

@tamer gökçeviran

disklerkalıte kalıte değişiyor ama... alırken iyi araştırmak lazım

bu sene bu ucmodelde bızım populer modellerimiz fabrikada 3 modeldende kalmadı ilginize tesekkur ederim

@bayramakgul

Bayram Bey artık uretılmeyecek mı bu 3 model??

ben salcano alu almayı düsünüorm ama düreksiyon biraz fzla büyük gibi siz ne diosunuz

Bu üç bisiklet arasında kesinlinle asrto tercih edilmeli, impetus'un disklerinin güzel görüntüsüne kapılmamak lazım. İmpetus alu ve astrodan çok daha ağır , bende bir astro bir impetus (biri eşimin) var 2009 model ve ikisinide astro almadığım için çok pişmanın.

bisikletleri profosyonel olarak kullanmayacaksanız hiç pişman olmayın çunku alu astro arasındakı tek fark vites donanımı diğer herşeyi aynı ve alu astrodan daha hafif görünüyor internette

Geri