Scudo Sports

İmdat! (Noobie)

mryoer

Üye
Tepki
0
Bir bisiklet forumu neyse de bmx le ilgilenen bu kadar insan olduğunu görünce gerçekten çok sevindim öncelikle onu belirteyim.

Foruma yeni üye oldum, tahmin de edilebilineceği gibi bir bisikletim yok. Siteyi elimden geldiğince inceledim. Sanıyorum kullanmak istediğim tarz flatland. İkinci el kısmını da inceledim ama bir "bisiklet" baktığım için satılan parçaların arasında tatmin edicek derecede birşeyler bulamadım. Yahut ne ne derece iyidir kötüdür bilemiyorum. Böyle bir alete bir yerde binmeyi bırakın görmemiş bile olduğum için izmir de ikamet eden, birbiriyle görüşen arkadaşlar varsa bir an önce tanışmak isterim. (bornovadayım)

Bisiklet tavsiyesi istemeden önce bu iş için aşağı yukarı ne kadar ayırmalıyım bunu merak ediyorum. Sardığım şeyin üstüne eğilmeyi severim, o yüzden orta seviyelere tez elden gelirim diye düşünüyorum. Bunu göz önüne alalarak ne kadar bütçe ayırmam iyidir, yahut fiyat/performans oranı süper olan tavsiye edeceğiniz bir model varsa ona da "he" derim.

Bir de bmx parçaları, hakkında edinebilinecek teknik bilgiler vesaireler için sitede bulunan linkler varsa buraya pastelemenizi rica ediyorum. Biliyorum çok şey istedim ama mazur görün. Bilenin külfetidir anlatmak kendimden biliyorum :))

Sitede msn adresini yazmış birkaç kişininkini sormaksızın ekledim zaten fakat ilgilenmek yahut edicek iki cümlesi olanlar için bile kaanaxoy@hot msn adresim. Teşekkürler.

Scudo
:cool: Dostum msn den konuşalım.BMX'le ilgili her konuda sana yardımcı olurum.Kendine dikkat et.İZMİR'e selam. (HKK BMX TEAM).

sana şimdi gt al derler:D çünkü başka bisiklet yok salcano zaten saymıyorum flatland alıcaksan turkıyede yok yada sıfırı varsa ben hiç duymadım bk gaziantepte bi hafta yatıp bırılkerine yalvarırsan belkı satarlar bıde cok pahallı calısmana gelıce basket sahası yada tenıs sahası bulucan gunde 3 saat en azından izmirde sinan dıe bı arkadas var o urasıyo zaten onla takılırsanız sıkılmassın inşallah olur

Sıkılsam bile bi yerde ulaşım aracıdır. Fena sararım diye düşünüyorum. Flatland yoksa nasıl alıcam? Almıcam yani. O zaman gideyim ben. Atayım kendimi camlardan filan. Hayır ufak tefek olsa halledilir getirtilir her türlü de bisiklet be abi :D

mrb bende bornovada oturuyorum ve senin gibi bende arastırıyom fakat izmirde bisiklet alabilecegin yer yok denecek kadar az. sundu bisiklet mirraco fivestar park ve option modellerini getiriyor tabi belli bi kaparo istiolar önce. www.mirrabikeco.com ayrıntılı bilgi edinebilirsin park 450euro option 350 www.sundubisiklet.com siteye daha 2008leri yüklememisler daha siteye. sundunun yeride cankaya bit pazarı. ayrıca www.sedabisiklet.com ve www.dorukbisiklet.com var aynı site zaten seda karsıyakada doruk güzelyalıda orda beone satıyo bi tane vardı güzelyalıda kroki sitelerinde var enson gördügümde (beone trice mavi2007 model)660 ytl ama beone alacagına kanepe al oturursun en azından yazıyorlar haberin olsun gt satan bi yer yok izmirde
ayrıca bornovada flatland yada street yapan kimse yok diye biliyom yapanların hepsi bostanlıda iskeleyi gecince bi rampa var o civarda takılıyorlar gt alcaksanda 2008ler gelmemis 2007 kalmamıs

(link) gtleri burdan takip edebilirsin gtnin kendi sitesinin adresi (link) türkiye distiribütörlügü gözükmüyor baktıgında duyduguma göre gtler yunanistandan geliyomus bmxte parcalamak zor ama parçaya ihtiyacın olursa gtler hem izmirde satılmadıgı için gidebilecegin servis yok hemde distürübütör olmadıgından parça bulabilirmisn bilmem sıkıntısı olmaz ama ya olursa gt ile ilgili bilgisi olan arklar banada yardımcı olursa sevinirim

:cool: 2007 gt ile ilgili konuşalım ok.(hkk.34@hotmail.com)(HKK BMX TEAM)(FLATLAND FOREWER). Nerde hareket orda bereket.

Geri