Arkadaşlar,imageshack ücretli mi? Aylık,yıllık fiatlar vermişler...Halbuki ben e-mail ile istediğim her yere resim yollarım...Şayet ücretli ise,üye olmaya değmez...
Imageshack sitesi ücretli hizmet de veriyor. Ancak çok sık resim yüklemeyenler için ücretsiz verdiği hizmet de oldukça yeterli.
Ben size bir de www.photobucket.com adresini öneririm. Burada resim yüklemek için üye olmak zorundasınız ancak ücretsiz üyelik de mevcut. Ayrıca yüklediğiniz resimler üzerinde boyutlandırma, renklendirme vs uygulamalar yapmanız, aynı anda 100'e kadar resim yüklemeniz de mümkün. Ayrıca siz silmeden resimleriniz silinmiyor, önceden yüklediğiniz resimlere her an ulaşabiliyorsunuz. Albüm oluşturmanız da mümkün.
Tek dezavantajı aylık 5 gb trafik limiti vermesi. Ama limiti aşsanız bile o ayı doldurduktan sonra resimleriniz geri geliyor. Ben uzun süredir kullanıyorum ve sadece 1 kez, o da Sedona 2008 ve Bisiklet Kolleksiyonu konularını arka arkaya girince oluşan yığılmadan kaynaklanmıştı. 200'e yakın fotoğraf yüklemiştim çok kısa süre içinde.
www.photobucket.com da sizin adınıza bir album oluşturulur. O albümdeki en altta bulunan kodu ile başlayan satırı kopyalayıp mesajlarınıza yapıştırırsanız, ek başka hiçbir kod kullanmadan resmi buraya göndermiş olursunuz.