Scudo Sports

I'm come back,Liteville 301s...

Scudo
@Barış Kılınç

Sadece başlık olsa neyse. Konu sonunda '4 watching' için 'thanks' bile ediliyor. İşin garibi kimse buna tepki vermiyor. Zaten İngilizce 2. dilimiz ya, herhangi bir yadırgama yok.
Yaşasın dil yozlaşması!

• Beğen
Tepkiler: Atagün Elma
@chari

Şöyle düşünüyorum,burada bisikletlerimizin fotoğrafları için yorumlar yapalım ve paylaşımlarda bulunalım.Dilimiz ya da kültürümüz ile ilgili beyin fırtınası için daha farklı platformlarda konuşulabilir.Evet bu tarz başlıklar ya da sonlandırmalar dilimizle uyumlu olmayabilir,bunu yapmamın sebebi konuya bir garnitür eklemektir.Tarzan olayına gelince bence insanların ne söylediklerinden çok ne düşündükleri ve nasıl yaklaştıkları önemlidir,bu durumda tarzanca konuşmak tarzan olmaktan daha erdemliliktir.Lütfen bisiklet ile ilgili yorumlar yapınız ve insanları söylediklerinizle aşağılamaya çalışmayınız,bu sadece sizin ne kadar küçüldüğünüzü gösterir...

• Beğen
Tepkiler: chari
@Atagün Elma

mrb atagün
öncelikle yeni bisikletin hayırlı uğurlu olsun allah kazası belasız bol pedallar nasip etsin
bana göre asıl önemli olan bizim değil senin beğenmiş olmam bence sen beğendikten sonra gerisi çok da önemli değil diye düşünüyorum
ben bisikletin bisikletcini her türlüsünü beğenirim benim için bisikletsever vardır gerisi yalandır.
yine de paylaşım için teşekkürler fazla uzattım sanırım kusura bakma :)

• Beğen
http://img856.imageshack.us/img856/3425/14122011023.jpg

tekrar hayırlı olsun
full süspansiyon bir bisiklet için sele ve gidon arasındaki fark çok fazla bence gidon ve gidon boynunu biraz daha yükseltip seleyi de alçaltırsanız daha iyi olacaktır kullanım açısından diye düşünüyorum

• Beğen
@Atagün Elma

Dostum ben kişiyi değil durumu eleştirdim sadece. Elbette paylaşımın içeriği önemli ama, ben İngilizce bilmiyorsam o konunun başlığı da sondaki teşekkür de anlaşılmaz.
Uzatmayayım, sadece dediğim gibi garipsedim durumu biraz ve değilmiş gibi davranamadım.
Teşekkür eder, selamlar sunarım.

• Beğen
kazasız belasız kullanın.güzel gözüküyor.

Çok güzel bir bisiklet Türkiye de satışı varmı bu canavarın , nereden aldınız acaba...

Bisiklet gerçekten çok güzel elinize sağlık taş gibi olmuş :)

sade ve ve cok cekıcı bır bısıklet hayırlı ugurlu olsun ... kazasız belasız kullanırsınız ıns ... :)

Çok yakışıklıymış bisikletiniz güle güle kullanmanız dileğiyle.

Geri