@Cem Tunç linkteki bir ürünü arkadaşım kullanıyor gayet iş görür seviyede bir model. Başka bir arkadaşım xiaomi yi kullanmıştı kalitesi falan akıcıydı. Ayrıca şarj olurken kayıt alabildiği için power bank bağlayıp gün doğumu falan çekiyordu time laps ile. En popüler olanları zaten SJcam, eken, xiamoi'nin modelleri
EKEN h9 güzel kamera ama gyro özelliği yok diye biliyorum bu yüzden titreşimi belli ediyor videoda , SJ cam markasında gyro var bu markanın urunlerimden kullanıcılar genellikle memnun .
Sj4000 bir aralar çok popülerdi , şimdi daha yenileri çıktı tabi ...
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şu modelide bi incelemenizi öneririm... bende bu forumdan arkadaşın sayesinde aldım fiyatına göre harika... youtubeden videolarına da bakabilirsiniz... thieye i60+ (link)
Hatta youtubeda go proyla karşılaştırma videoları da var
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
@Cem Tunç ikinci el düşünürsen sony hdr 30v var 64gb hd card ve yedek batarya çekinlerini YouTube görebilirsiniz 550 tl çok az kullanıldı zamansız lıktan satıyorum ekipmanları tamdır
Hazır konuda yoğun cevap varken bende uzun zamandır aklıma takılan bir soruyu sorayım, deneyimleyen varsa ve kıymetli tecrübesini paylaşırsa çok sevinirim. Aksiyon kamera alacağım ama kask yerine gidon montajı yapmak istiyorum, titreşim nedeniyle çok mu kötü olur?
@mahden cihazda olan bir özellik var ismini hatırlayamıyorum bu özellik sayesinde çekinler çok stabil çıkıyor ben hem kask ta hemde gidonda kulkandım mükemmel sonuç