Scudo Sports

İlk yarış bisikleti olarak bunu almak istiyorum Yorumlarınız nelerdir ?

Düşünmüyor değilim hem bisiklet oturmuş olur diye düşünüyorum.

2. el daha çok yatıyor kafama. antalyaya dönünce 2. el araştıma yapmam gerekiyor...

Scudo
Ümit Bisikletin Road 2. el buldum ama daha hiç kullanılmamış 300tl ye almamı tavsiye edermisiniz.

Herhalde yukardaki yorumlar okumadın yada okudunda bisiklet sıfır ayarında hemde 300 lira olunca mı kafan karıştı.Bu bisiklete o rakam bile fazla:D

• Beğen
Tepkiler: erkan yurttas
ben bilmeden bu bisikleti aldım 2008 de
hala kullanıyorum üzerindeki herşeyi değiştirdim ama yeni alacalkara bende tavsiye etmiyorum

Ümit bisiklet San Ve Ticaret ltd.Lti. firma yetklisi olarak yapılan eleştirilere cevap verme hakkımız doğmuştur.
Firma olarak Türkiye gerçeklerinden yola çıkarak asgari ücretin 545
tl olduğu bir ülkede mümkün olduğunda kişiye ulaşabilmenin yolunu arıyor ve
her kesime hitap edebilecek yüksek segmentli ve düşük segmentli ürünler
üretiyoruz, Yaklaşık 10 yıldır Türkiye 'nin en çok bisiklet üreten
firmasıyız, Şu ana 2010 yılı satış adedimiz yaklaşık 270.000 bisiklettir
sizce orada yazılanlar doğru olsaydı bu kadar ürün satma imkanımız olur
muydu?, Türkiye'de en uygun yarış bisikletleri yaklaşık 700-800 tl civarında
satılmakta ve kalite olarak aynı kalitede ürünlerdir. Tabiki bu ürünü daha
üst grup ürünlerle (fiyatı 5000-6000 tl civarındaki)kıyaslamak yanlış
olacaktır.Bugün sitede çokça eleştirilen Özellikle çin malları,sitede
bisikleti kullanıp yorum yapan tüm arkadaşların bisikletlerin dede
kullanılmaktadır. Örneğin Bsiklet Komponentlerinde dünyanın en büyük markası olan Shımano bugünüretiminin büyük bir bölümünü Çinde yapmaktadır.başka bir sektörde yer alan İphone üretimini tamamen Çinde yapmaktadır.Artık dünyada ve ülkemizde Çin gerçeğini kabul etmek gerekiyor, Yorumları yaparken daha yapıcı ve yaklaşık 350 kişiye direkt istihdam yaratan bir firmayı ve markayı burada bu denli olumsuz eleştirmenin çok doğru bir davranış olmadığını düşünüyoruz.

Saygılarımla

• Beğen
Tepkiler: mustafa akman
beni yanlış anlamayın ama ben umit denince nedense o bisikletten bi soğuyorum arkadaş nedenini bilmiyorum ama yapamıyorlar arkadaş bisiklet tabi kullanıp ta beğenen var mı bilmem orasını mesela umit 500 tl bisiklet olucak sedona da 500 tl olucak umit daha kaliteli malzeme kullansa bile sedonadan yana kullanırım tercihimi

@haki gökçe

bence de yerli firmalara destek olmak gerekir ve insafsız eleştiri yanlış olur
6000 tl verilen bir bisiklet ile 600 tlyi karşılaştırmayalım
ayrıca ben de merak ettim ve (link) yazdım
karşıma delta bisiklet çıktı :eek: :eek: :eek: :eek:
bu ticaret ahlakına ne kadar sığar

buna da delta cevap versin
kimse kusura bakmasın

• Beğen
Tepkiler: ulas
@haki gökçe

Peki sayın firma yetkilisi , o gidon açısını nasıl açıklıyorsunuz?

'mümkün olduğunca kişiye ulaşabilmek ve
her kesime hitap edebilecek ürünler
üretmek ' yanlış gidon açılı bisiklet üretmeyimi gerektiriyor ?

Ucuz ürün üreteceğiz diye şekli,açısı tüm dünyada standart olan bir malzemeyi yamultup,şekilden şekle sokup kullanmanın ne alemi var ?

Bakınız yol bisikleti gidonu budur ;

(link)
(link)
(link)
(link)

• Beğen
Tepkiler: Cem Unden
eğer dikkatli bakarsanız o gidonun ayarından daha doğrusu ayarsızlığından yanlış şekilde durduğunu görebilirsiniz yoksa gidonun şekli normal !

@RECEP ÇALIŞKAN

Pardon :eek: :eek: , ama sorum sayın yetkiliye hala geçerli , neden öyle takılma gereği duyulmuş acaba ?

Alma . Biraz daha para biriktir. Gerekirse 1 sene daha bekle

Bence Türk markası almak dışa bağımlılığımızı azaltmak için gerekli fakat Türkiye de üretilen ürünler diğer ülkelerle kıyaslandığı zaman gerçekten içler acısı bir durum ortaya çıkıyor. bu durumda tabiki yabancılardan almak bizi dışa bağımlı hale getirse bile o ürünlerle Türk insanı muhteşem başarılar elde edebiliyor. bana kalırsa diğer ürünleri taklit ederek ve ucuz olsun diye kalitesiz malzeme kullanmaktan ziyade bizimde büyük markaların yaptığı gibi ürünler çıkarmamız gerekiyor. tabi birde Türk insanının kaliteden önce ucuzluğa bakması var, o da ayrı tabi :)

• Beğen
Tepkiler: mustafa akman
@mustafa akman

Mustafa Bey,

google ve benzeri sitelerde bisiklet ve bisikletle ilgili aramalarda Delta Bisiklet ilk sırada çıkıyor. Bu hem ilgili site hem de baska markalarda da oluyor. Yılda 1 milyon hite sahip olan bir site için gayet normal bir durum. Aynı şekilde başka markalar da yazdığınızda Bisiklet Forum sitesi çıkıyor.

Ticaret ahlakını iyi bilseydiniz bu şekilde bir mesaj yazmazdınız?

Umit Bisiklet'in hem firma sahipleri hem de çalışanları ile de yakından ilişkilerimiz vardır.

ayrica resmi sitesi de www.umitbisiklet.com.tr dir

• Beğen
Uğraşmaları güzel bişey ama ben 100 lira vermem bu bisiklete.Ekipmanları geçtim renk ve tip olarak hiç göze hoş gelmiyor.Düz bir renk yapsalar daha iyi olurmuş.Özellikle yapmışlar sanki.

• Beğen
@haki gökçe

Benimde vatandaş olarak birkaç soru sorma hakkım doğmuştur.

1. Yüksek segmentli ürünler dedikleriniz hangileridir?

2.Asgari ücretin 545 TL olduğu ülkede herkesin altında araba ve motor varken bu kalitede bisiklet üretmek mantığı nedir?

Bence firma olarak ülkedeki bisiklet kullanma bilincini artırmaya çalışmalısınız . Bundan en büyük faydayı da emin olun sizler alacaksınız.

Bir bisiklet takımı kurup , federasyon yarışlarına destek olun . Okullarla işbirliği yapın . Vs , vs. . Ben mi öğreteyim . Hep almak olmaz , biraz da vermek lazım .

@mustafa akman

Yerli firmalara destek olacağız diye uygun kalitede olmayan bisikletlere mi binelim. Sizin arabanızın markası ne?

@mustafa akman

Bir sağlıkçı olarak bu ürünlerin kalitesinin kazalara ve sakatlıklara neden olma ihtimali üzerine konuşmanızı beklerdim.

Firma katalog çekimi yapıyor daha gidon nasıl durur ondan haberi yok . Daha ne diyelim ?

Avrupa , Çin , Tavyan mallarını geçtim . Beyaz Rusya'nın Aist ; Bulgarların Drag ; Slovenya'nın Cult markalarını inceleyin . Ders alın .

Dost acı söyler

@ulas

deltanın umit bisiklet ile olumlu ilişkide olduğu mesajınızdan anlaşılıyor

zaten ifadelerimde müptelası olduğum bisikletforum ile ilgili bir kelime yok

deltanın kötü hizmet verdiğini sanmıyorum
ama umitbisiklet.com yazdığımda karşıma delta çıkması beni gerçekten şaşırttı

siz forum yetkilisi olarak neden üzerinize alındınız
onu da anlayabilmiş değilim

tr uzantısını zaten yasal olarak ALAMAZ

• Beğen
Tepkiler: ulas
Geri