Scudo Sports

İlk ve en büyük kazamı bugün yaptım

Scudo
Bir düşmanın varsa ona bisikletle yokuş aşağı pedal çevirerek, frensiz inmek sanada nasip olur diyeceksin. Yani o derece.

• Beğen
Tepkiler: nazmi bilmez
@mehmetsunu Allah düşmanımın başına vermesin ben pedal çevirmeden bu hale geldim pedal çevirsem ne olurdu kim bilir :D

Olay sıcağı sıcağınayken bir şey hissetmiyordum da diz kapaklarımın oralar hep çizilmiş sıyrılmış

geçmiş olsun, bunlar hep bizim için birer tecrübe. bu tür kazaları birkaç sefer saniye farkı ile atlattım. özellikle şehir içinde kesinlikle hızlı gitmiyorum. örneğin, ist. yeşilköy havuzlu kavşaktan sonra trafik sıkışık olur yanlarından yardırarak giderdim. bir seferinde araçların arasından geçen yaya karşıma çıkıverdi, neyse ki aramızda durabileceğimden bile fazla mesafe vardı. o nedenle özellikle şehir içinde artık hep temkinli gidiyorum.

• Beğen
@Ahmet Ayaz Bende normalde hız yapmam kurallara uyarım düzgün efendi gibi sürerim de karşımdaki öyle olmayınca haliyle böyle kazalar oluyor

Geçmiş olsun. Yokuş aşağı inerken hep frenli inerim. Gerçi hep böyle yaptığım için bir süre sonra aşırı ısınmaktan V-Frenlerim çalışmaz oluyor ama risk almaktan iyidir yine de. Ama önümü kestirebiliyorsam yokuş aşağı pedal bile çeviririm.

• Beğen
@xxkowboyxx Bende önümü kestiriyordum da evin olduğu aradan fırladı yola dümdüz frende tutsam bir işe yaramadı zaten

Çok geçmiş olsun bende bisikletten uçmuştum omzumun üzerine düşmüştüm sağ omzum kırılmıştı o zamandan beri sağ koluma fazla yük bindiremiyorum ama bisiklete devam :D En büyük kazanız bu kalır inşallah ;)

Havalar ısınıyor çocuklar bisikletle sokaklarda dolaşmaya başladı kaZalar kaçınıllmaz oluyor benim de tavsiyem yokuş aşağı nerede olursa olsun yol açıkta olsun yavaş inmek en doğrusu sürate gerek yok 20 km olsun temiz olsun

• Beğen
Havalar ısınıyor kafalar doğru orantıda bulanıyor. Artık daha dikkatli olmak lazım yollarda. Geçmiş olsun hafif atlatmışsın kazayı. Diğer arkadaştada umarım birşey yoktur

• Beğen
Çok büyük geçmiş olsun ne sana ne de küçük çocuğa çok ciddi bir zarar gelmemiş allahtan...

• Beğen
Geri