Scudo Sports

İlk turum beyşehir-pamukkale-izmir ..

@mustafa Ç. Sağolun teşekkürler :) Tekere zırh taktırmıştım ama çıkmadan Beyşehirde bisikletçiden yama takımınıda almıştım. Alyan takımını almayı düşündümde unutkanlık işte :)

Scudo
tebrikler.
ikinci gününde seni yoldan çağıran hüseyin abi aynı şeyi geçen yıl bana yapmıştı : ) izmirde yaşıyan bir emekliydi ve yazın o tepenin hemen yanındaki evlerine geliyorlar önlerindeki yoldan geçen bütün bisikletlileri çeviriyorlar anlaşılan : ) çok güzel insanlar.

yalvaçta meydandaki meşhur çınaraltı çok hoş bir yerdi. orayı fotoğraflamanı çok isterdim: )

yolculuğunda başarılar diliyorum sana.

• Beğen
Tepkiler: mustafa Ç.
@yakubi Öncelikle teşekkür ederim iyi dileklerin için.. Evet çok güzel insan Hasan Hüseyin abi :) Emekli rektör şöförü olduğunu söyledi ve yol hakkıında çok bilgi verdi. Bir çok bisikletliden bahsetti anlaşılan biri de sendin :)
Yalvaç meydanda camii var. Sanırım bahsettiğin çınaraltı o bölge. Orada ki Ekol Gsm Süleyman Abinin dükkanı. Benim çadır kurduğum yerde çınaraltının orasıydı. Çok güzel bir yerdi Yalvaç ben fırsatım olduğu zaman birkez daha o bölgede dolanmak istiyorum açıkçası :)

• Beğen
Tepkiler: yakubi
güzel tur ve yazı olmuş. keyifle okudum.

@Wessaur Teşekkürler. İnşallah daha büyük ve daha fotoğraflı turlara :)

@Malik altuntaş Derdi bitmiyor zaten androidin :) bi iphone in yerini ancak bi iphone tutabiliyormus cidden :)

Tebrikler , umarım daha nice gezilere çıkar ve bizimle paylaşırsın :harika:

• Beğen
Tepkiler: Hkaraca42
@Hkaraca42 tebrikler Hüseyin daha yeni okuyorum yazını :) devamını dilerim. Iphone un şarjı öğlene kadar giderdi sıkıntı yapma ;)

Böyle bir turu kafanıza koyup tamamladığınız için tebrik ederim. Keyifli bir tur olmuş..

Bir denizlili olarak pamukkale etabini okumak keyifli gercekten tur boyunca gectigin yerler konakladigin alanlar olsun cok iyi.keyifli bol macerali ve anılı pedallamalara

ben de tura çıktığımda 2 gün içinde selenin verdiği acı ve portbagajımın sürekli devrilmesi ve yokuşta giderken ulan bir şey düşmüş müdür diye kontrol ede ede gidişim geldi aklıma.Para sorunu da vardı senin gibi ama yolda pişman olsan da sonradan aklına geliyor yaşadıkların ve evde oturmaktan daha iyi bir şeyler yaptığının farkına varıyorsun internetten hayatı seyretmek yerine birden sahi olarak yaşıyorsun. her şeye rağmen bütün önlemleri alarak yeni bir tura çıkacağım bu yaz

sonuçta tuz biber olarak yolda ki problemler çıkıyor fazla takmadan devam edersen asıl tadı alıyorsun.

tebrik ederim kardeşim güzel bir tur, güzel bir anlatımla birleşmiş ve soluksuz bir yazı olmuş hiç sıkılmadım okurken, keşke görsellikte biraz daha zengin olsaydı.

bahsetmek istediğim bir şey şu ki : bende geçen yaz ilk turuma çıkmıştım ve bahsettiğin pişmanlık hissini yaşamıştım ve sadece 3 gün dayanabildim sonra kardeşim gelip beni arabayla aldı.Asıl sorun ekipmandı bende , portbagaj çantamı iple bağlasamda devamlı düşüyordu ve sele yüzünden ağrıdan ölecek duruma gelmiştim.seninde telefon ve para sorunun çıkmış... demek istediğim şu ki şimdi geri dönüp düşünüyorum ne kadar da iyi yapmışım bir 3 günümü istanbul tekirdağ arasında geçirip pc den kurtarmışım o günlerimi ne kadar pişman olsam zorlansam da tura çıkmayı planlayanlarada önerim sele, bagaj ,para tamir malzemelerini eksiksiz yanlarına alsınlar

Geri