evren eke
Üye
- Tepki
- 3
- Bisiklet
- Carraro
Evet bugün 15 yaşlarında bir kardeşimiz sayesinde ilk taklamı atmış bulunmaktayım. Dirsek kısmında orta derece bir sıyrıkla atlattık. Bisiklette de bir hasar yok gibi elcik biraz parçalandı, ön tekerin akordu bozuldu galiba o kadar yinede yarın bir kontrole götüreceğim ne olur ne olmaz.Forumdaki genç arkadaşlar bisiklet yollarında müzik dinleyerek sürmek tabi ki hakkınız ama gözünüzü seveyim müziğin sesini dışarıdan gelecek uyarıları duyabilecek seviyede tutun, yoksa benim bugünkü kardeşimize çaldığım zilin,bağırmanın, böğürmenin hiç faydası olmuyor ve birileri yaralanıyor. Bu arada bu genç kardeşimizde kaskta yoktu tabi, kaskında yok bak ya frenlere asılmasam sana çarpsam ne olucaktı dedim. Çok sık bisiklet kullanmıyorum dedi, bunun sık kullanmakla bir alakası yok kaskınızı her koşulda takmalısınız, forumda ibretlik pek çok paylaşım var bakmanızı tavsiye ederim. Genç kardeşimize dediğim gibi dikkatli sürün etrafınızı her daim kollayın, kendinize olduğu kadar diğer insanlara karşıda sorumluluğunuz var. Herkese kazasız belasız keyifli sürüşler