Scudo Sports

İlk şehirler arası tur için dönüşüm tamamlandı: Scott Sportster 40

Tepki
12
Bisiklet
Scott
Merhabalar..

Ağustos ayı içinde gerçekleştirmeyi planladığım Antalya-Fethiye turu için yaklaşık bir ay süren bisikletimi dönüştürme süreci sona erdi. İdeal tur bisikleti diye bir şey olmadığını biliyorum, bu nedenle elimden geleni yapmaya çalıştım. Yaptığım değişiklikler şöyle:

*Smart sam 700x35c lastikler, marathon plus 700x32c lastiklerle değiştirildi.
*Zefal swan ön ve arka çamurluklar takıldı.
*Blackburn expedition rack ex-1 arka bagaj takıldı (maks. 18 kg taşıma kapasiteli).
*Orijinal sele, Sportourer jelli sele ile değiştirildi.
*Mevcut düz gidon, Btwin ayarlanabilir gidon boğazı kullanılarak XLC kelebek gidon ile değiştirildi. Yine XLC gidon sargısı kullanıldı.

Bu arada destekleri için kendisi de bir turcu olan Paşa Gültaş'a ve Malatya Anatolia Outdoor'dan Metin Suna'ya teşekkürü bir borç bilirim.

Düşüncelerinizi veya tavsiyelerinizi keyifle okuyacağım. Şimdiden teşekkürler. Fotoğraflar:

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

Scudo
Çok harika görünüyor dostum. Şimdiden iyi eğlenceler.

@İnal İnal

Malatyalı abim bisikletin güzel olmuş. Hayırlı yolculuklar.:)

Güle güle kullanın. Seyahat etmek çok keyifli o gidonla.. :)

Teşekkür ederim. Gerçekten çok konforlu düz gidona göre. Açı ayarlı gidon boğazının da payı büyük bunda.

Bisikletiniz hayırlı olsun.Konu dışı olacak ama bir soru sormak istiyorum :) Bisiklet farınızdan memnun musunuz ? Fiyatı ve aydınlatma süresi hakkında bilgi verir misiniz ?

müthiş gözüküyor. gerçekten... bol eğlenceli kazasız belasız turlar...

Bu Malatyalılar böyle :)
4-5 yıl önce Nemrut a çıkmıştım (Kahta'dan minibüsle). Kalıtlar arasında turlarken Malatya tarafından iki bisikletli geldiler. Vay babam vay derken bir üçüncüsü diğerlerinin de kamp malzemelerini yüklemiş gelmez mi.
Diyeceğim o ki, Malatya da bu iş almış, yürümüş. Bu konuda yüz yüze yardım alabileceğiniz muhteşem bir grup olduğunu düşünüyorum.
Antalya (Side/Manavgat) da ikamet ediyorum. Tur sırasında ihtiyaç duyarsanız telefonum: 0532 2843439.
Başarılar dilerim. Yolunuz açık olsun, tekerinize taş değmesin.

@Barış Y.

Teşekkür ederim. Feneri 2. el almıştım birkaç malzeme ile birlikte. Benim için yeterli çünkü geceleri kısa mesafeli turlar yapıyorum ama çok daha iyileri var, özellikle şarj edilebilir modellerden projektör gibi olanlar var :) Fiyatı şu sitede var: (link)

Bende diyorum bu balkon bana nerden tanıdık geliyor demek malatyalısınız neresinden?

@Sinan Genc

Çok teşekkür ederim, eksik olmayın :)

@volkan alyanak

Eyvallah...

@Atalay Mete

:) Malatya'da gerçekten bir bisiklet kültürü var, özellikle son birkaç yılda bisikletlilerin sayısında ciddi artış var. Her hafta etkinlik yapan 3-4 tane bisiklet grubu var.. Her yıl düzenlenen geleneksel Nemrut Turu var mesela :)
Çok teşekkür ederim Atalay Abi, hem yorumunuz hem desteğiniz için, numaranızı kaydediyorum. Sevgiler, selamlar Malatya'dan :)

@Abdullah T.

Merkez, Başharık mahallesi :)

Valla en guzel rotalardan biri kazasiz belasiz bir tur dilegimle...

@Mehmet Özgür AK

İnşallah hep beraber dostum :) Nasıl beğendin mi? :)

Geri