The UGUR
1317-P.8
- Tepki
- 2.033
- İsim
- Ugur
- Başlangıç
- 2013—14
- Bisiklet
- Cannondale
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Herkese merhaba.Bugün bisikletimle bayagi bir yol yaptım.Istanbul trafiğinin daha çok yayalardan kaynaklanan içler acısı trafiğini gördüm.Yola atlayanlar mı dersiniz birden kapı açanlar mı dersiniz neyse.Başıma bi şey geleceği belliydi ben de en sonunda bi taksinin aniden açılan kapısına tosladım Fatih'te eve dönerken.Arka sağ tarafta oturan bir bayan aniden kapıyı açtı ben de olduğu gibi girdim ancak şanslıyım ki sadece birinci viteste gidiyodum yani oldukça yavaştım.Çarptıgım gibi kapıya, sol sti kol yamuldu.Kadın Özür diledi falan filan dalgındım hastaneden geliyordum falan yine de ağzının payını verdim.Özur dilemis olabilir ancak bazı hataların telafisi olmuyor sonucta.Hakaret etmedim ancak demem gereken seyler vardı o sinirle.Bu sırada yandan başka bi arabadan inen iki ayaklı dişi bir canlı birden bana bıktık sizlerden dedi gidin sahilde sürün falan filan nedir bu yollar sizinmis tavrı gibisinden havladı biraz.Onun da yemini suyunu verdim sustu gitti.Bu konu ne yazık ki orada kapandı sinirle plaka falan alamadım taksi'nin.Neyse, bisikletin sti kolu kaymıştı bisikletci hiçbir şey kullanmadan sağa doğru eliyle çekip düzeltti.Sağlam oldu gibi normalde nasıl yapılır bilmiyorum.Bi de ön janta Akort ayarı yaptı.Sonuç olarak bugün cidden bıraksam mı şu bisiklet işini dedim doğrusu.Cesaretim kırıldı.Resmen şansa yaşıyoruz yollarda.Kimsenin gördüğü ettiği yok.Kullandığınız aracın hacmine göre muamele görüyorsunuz trafikte.Tır lazım bu şehirde.Yandan gelip bana laf eden dişi canlılar gibisinden bir sürü var sokakta tasmasız.Dikkatli olalım.Kac kez, yavaş gitmeme rağmen çarpmaktan son anda kurtuldum ve en sonunda çarptım.Tekrar, dikkatli olalım.İçimi dokmek istedim bu yazıyla ne de olsa anlatacak kimse yok .Neyse herkese kazasız belasız pedallamalar diyorum ben bisiklet sürmeye gidiyorum