Scudo Sports

ilk kez düştüm :)

derşan sezer

Forum Bağımlısı
Tepki
1.145
Bugün bende 10 yaşımdan beri ilk kez düşmüş bulunuyorum.Sabh istanbulda şöyle hafif yagmur yagdı yollar kayganlaşmış bende yokuş aşa inerken sağa doğru girmem icap etti tabi sağa dönerken lastik cart diye kaydı bende curt diye düştüm fazla birşey olmadı bana bileğim şişti spdden çıkmadıgı için ayagım.Bisiklette hiçbirşey yok garip birşekilde :) sadece tutamaçların yanındak boya sıyrılmış oda olsun o kadar ben eşorfmanı yırtmışım ona az bile.
Benki sizlere ve motorsiklet camiasına nasıl fren yapılmalı hang kouşullarda binilmeli sürülmeli anlatırken :) böyle kaderin cilvesi yapıştık yere.Neyseki süratim 20 kmdi normalde orda çok hızlı giderim.

• Beğen
Tepkiler: İlyas ŞANLI
Scudo
Hayırlı olsun ilk düşüşünüz..:rolleyes: Deneyim kolay kazanılmıyor tabii..:eek: Her düşüş bir çıkışın habercisidir;)

herşeyin ilki vardır ne diyeyim ilk ve son olsun önemli olan size birşey olmasın.
ben spd pedalı bundan dolayı sevmiyorum acil bir olayda çıkaramıyoruz (şehir içinde).

Ucuz atlatmışsın kazayı arkadaşım,ilk ve son olur inşallah.Geçmiş olsun..

geçmiş olsun hocam bende geçen hafta düştüm yokuş aşağı inerken gozlugum düştü sag elimle tutarken sol elimle ön freni sıktım takla attım spd pedal yuzunden bisiklet kurtulmadı tam başımın ustundeyken bisiklet kurtuldu başımın ustune düştü alnım acıldı bide üstümden geçti bacagım kollarım hala mor:D:D

ilk düşüşünüz hayırlı olsun :D son düşüşünüz olması dileğiyle :D

Geçmiş olsun :) yokuş aşağıya inerken 2 kat dikkatli olmalıyız.Neyseki ciddi bişeyiniz yok :)

Geçmiş olsun.. Tolga bey'in de dediği gibi deneyim kolay kazanılmıyor.. Bende sizin bahsettiğiniz şekilde defalarca düştüm. Bazen karda bazen buzda, bazen uygun olmayan lastik seçimi yüzünden ıslak zeminde.. Ama artık her türlü koşulda bisikletimin ve lastiklerimin nasıl tepkiler vereceklerini çok iyi biliyorum ve olacakları kestirebiliyorum.. Bunun yanında sanırım benimle alakalı bişey ben onda düşüşümde SPD pedal ile ilgili hiç sorun yaşamadım.. Hep gerektiği zaman çıktı ayağımdan.. Belki sizin pedal sertlik ayarlarınız olması gerektiğinden biraz daha sert ayarlıdır..

Düşme ciddi olmadıkça bence, iyi birşey. bu işin de bir parçası. Bu yüzden keyif almak lazım...

sağolun arkadaşlar.Evet ikinci düşüşüm itiraf ediyorum :) birde oldugum yerde dururken düştüm gene spd yüzünden ayagımdan çıkmadı ama o sayılmaz düşmeden :)

geçmiş olsun son düşüşünüz olur inşallah.

@ali karagönlü

bende aynen senin gibi düşünüyorum.bisiklet sürmeyi öğrenirken düşmeyenin temelinde eksiklik var derim:in: :D

Geri