Scudo Sports

ilk kazamızı yaptık..

Ƥinokyo

Forum Demirbaşı
Tepki
613
İsim
Önder
Bisiklet
Trek
Dün işe giderken yolu uzatmak istedim biraz sirkeci'den sultanahmet ordan beyazıt'a doğru yol alırken tranvay yolundan :) çemberlitaş tam çıkışında sağ yoldan hızlı bir şekilde çıkış yapan taksici arkadaşın 4 lüleri ve kornasına maruz kalaraktan tranvay yolunda yol vermek maksadıyla sağa geçmeye calıştım ama ince tekerlerimiz ray'lara girdi ve beni savurdu attı taksice arkadaşta durduktan sonra kusura bakma hasteneye hasta yetiştiriyorum dedi ve yoluna devam etti bende hasar az allah'tan dirseklerimiz biraz sıyrıldı o kadar kask ve eldivenimiz az hasar almamıza yardımcı olduklarından dolayı kendilerine tşk etmek lazım :)

Scudo
geçmiş olsun. tramvay yolunda sürmek çok tehlikeli, mecbur kalmadıkça kullanmamak lazım.

• Beğen
Tepkiler: Ƥinokyo
Ben de aynı hatayı İstiklal'deki tramvay yoluna girerek yapmıştım. Birilerinin üstüne abanmak suretiyle toparlamıştım kendimi düşmeden :) Geçmiş olsun..

• Beğen
tramvay yollarında tekeler hemen sıyrılabiliyor bu da kazalara gebe bir durum geçmiş olsun kaska ve eldiven takmaya devam işimizi her zaman sağlama alalım :)

• Beğen
öncelikle geçmiş olsun.daha kötüsüde olabilirdi şükretmek lazım yani tranvay yoluna düşünce tranvar gelebilirdi :) kusura bakma şaka yapıyoruz ama gerçekten ucuz atlatmışsın.geçmiş olsun tekrar :)

• Beğen
rayların üstünden geçerken çapraz vs. geçin .. benim de başıma gelmişti .. geçmiş olsun ..

• Beğen
Hepinize tşk ederim evet mümkün olduğu sürece raylardan uzak durmak lazım bir musibet bin nasihattan bedeldir.

• Beğen
Tepkiler: Salih Dinçer
geçmiş olsun Allah beterinden korusun.mazgal arasına vs çok kolay giriyor çapraz gitmek lazım ama bazen de sıkışınca denk geliyor işte.

@önder aşık
Geçmiş olsun Önder...

Bu vesileyle, umarım başkaları da aynı kazayla düşmez. İstanbul işte, her türlü tehlike mümkün. Kalın tekerlekli bir MTB'nin bile gireceği mazgallar var ki komedi. Girdiniz mi içinde adeta mahsur kalıyorsunuz...:)

Kazasız pedallamalar...

• Beğen
Geçmiş olsun hocam, 2 gün önce gözümün önünde aynı hatayı bir motosikletli de yapmıştı, gerçekten çok tehlikeli :/

• Beğen
Çok geçmiş olsun benzer bir olay benimde başıma gelmişti fakat ucuz atlattım çok şükür mümkün olduğu kadar kullanmamaya çalışıyorum.

• Beğen
gecmıs olsun. allah beterınden saklasın. tranvay yollları gercekten kazalara gebe yollar. mumkunse gırılmesın ama mecbur kalınıyorsa dıkkat edılmesı gereken yollar.
tekrar gecmıs olsun. allah beterınden saklasın...

• Beğen
bende dun gece ilk kazamı yaptım,hemde ne kaza.bomboş yolda pateniyle yola fırlayan bi çocuğa çarptım.o kadar suratli vurdumki metrelerce ilerı fırladım.tuhaf olan ne bende ne çocukta birşey olmaması.sadece bisikletimde zincir attı ve fren bıraz yamuldu.onu da duzelttım.allah korudu.kazadan sonra şunu anladımki sadece arabalara değil yayalara bile dıkkat edıceksin,gözünü yoldan ayırmıcaksın.bırde kazadan sonra ınsanda ınanılmaz bir moral bozukluğu oluyor.nese yınede pedallamaya dewam.

• Beğen
Geri