Scudo Sports

İlk kazamizi yaptik

Tepki
114
Bisiklet
Sedona
Her gün işe gidip geldiğim dudullu-bostancı yolunda (petrol ofisi karşısı ataşehir istikameti) sabah 8.20 civarı sinyal vermeden ve tabiki aynaya bakmayan aniden sağa dönen servis aracına yandan frenlememe rağmen bodoslama girdim walla :).Sonuç kol ve bacakta ufak çizik sıyrık sırtta morluk yırtık bir tayt ve az bucuk akortu kaçmış ön jant bakalım akşam yolunda neler bekliyor bizi..

Scudo
Geçmiş olsun. Umarım bundan sonra dikkatsiz sürücüler karşınıza çıkmaz :)

Geçmiş olsun Sinan Bey. Ciddi bir şeyiniz yoktur umarım :)

geçmiş olsun. Şükür başıma büyük bi kaza gelmedi :) abimin başına benzer durum geldi. U dönüşü yapan arabaya carpıp takla atmıştı. şansına yüzünde çizik bile yoktu kaskı olmamasına rağmen

Ciddi bişeyim yok ufak tefek sıyrık sadece yaklaşık 1 saat sonra eve dönüş için pedala basıcam :)..

geçmiş olsun dikkat edin servis minibüsleri dolmuşlar vs bunlar ne sinyal verir ne aynaya bakar bende bundan yaklaşık 3 hafta önce kadar eziliyordum dikkatsiz servisçi yüzünden..

• Beğen
Tepkiler: Samet Yurt
ay geçmiş olsun...

ben şahsen paranoyak gibi sürüyorum bisikleti... eğer sağa ayrım varsa ama ben düz gidiceksem... arkamda sinyal veren her araç üstüme doğru sürer, yavaşlamaz, beni görmez... diye düşünüyorum... ha eğer araç sinyal vermiyosa, yine aynı şeyi düşünüyorum...
aynı yaklaşımı önden giden araçlara da uyguluyorum... -- paranoyak oldum valla :) "her sürücü beni ezmek istiyo ve bunun için en uygun anı kolluyo" :p

• Beğen
Tepkiler: Murat YAZICI
Geçmiş olsun, Allah beterinden korusun hepimizi..

büyük geçmiş olsun, Allah beterinden korusun

cycleistanbul'a yazmicaktım adını yahu,nazar değdi bilader.
Ama o da "ov bu adam hızlı dostum"yazmasaydı :)

Geçmiş olsun kardeşim.

geçmiş olsun inşallah bir daha yapmazsın.
Başlığıda öyle bir açmışsınki :)

walla nazar değdi :)...

@Sinan Ş
nerden buldun nasıl anladın :) şaştım kaldım :)

Geri