Scudo Sports

İlk kazamı yaptım

Scudo
@Bicycle_Dream
Arkadaş neden bukadar usteledin anlayamadim bir türlü. Bak bakalim senden başka kimse o janti mazgala sok duzelt veya soyle yap boyle yap duzelt demis mi. Yanlis anlamakta israr ediyorsun hala. Benim sorumu iyi okudugundan da şüpheliyim. Ben soruda acil yardima ihtiyacim var yolda kaldim bunu nasıl düzeltebilirim mi yazmışım? Benim tek derdim bu konuda daha once tecrübeli olan arkadaşlardan bilgi edinebilmek, hemen aşağıya inip bir mazgal bulmak değil.

@Mustafa Zeybek bu yapılmadan önceki hali zaten bende yazdım tam olmadı frenleme de sıkıntı var diye en uygunu çember değişikliği

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
Selamlar. Jantın yanaklarında darbe yok ise çok rahat düzeltilir. Çok daha kötü durumdaki jantlari düzelttim bu güne kadar. İşi bilen bir bisikletçi için 15 - 20 dakika sürecek bir işçiliği var hepsi o.

• Beğen
Tepkiler: oguz169
Geçmiş olsun. Allah korumuş.

• Beğen
Tepkiler: oguz169
@SerkanH
Jantı degistirdik. Bisikletcim cift katli oldugu icin duzeltilemeyecegini soyledi bende ugrasmak istemedim açıkçası cok saglikli olmayacakti

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
@oguz169

Bu arada çok özür dilerim. Jant ile ilgili olumlu, olumsuz o kadar çok mesaj yazılmış ki onlara adapte olmuşum. Çok geçmiş olsun. Çift kat değil 3 kat da olsa düzelir. Bundan sonra aklınızda olsun. Ezik olmadığı sürece kullanılır.

• Beğen
Tepkiler: Tuars07 ve oguz169
Geri