Scudo Sports

İlk Kazamı Yapmış Bulunmaktayım

Furkan Çınar

Forum Bağımlısı
Tepki
212
Bisiklet
GT
Öncelikle başıma gelmez demeyin, ben de öyle diyordum ama geldi :) Yaklaşık yarım saat önce falan canım sıkıldı mahallede biraz turlayayım dedim yol bomboş gidiyorum, birden kaldırımdan bir köpek fırladı önüme ne olduğunu anlamadım asıldım ön frene baktım takla atacağım hemen zıpladım bisikletin üzerinden yaklaşık 1 metre falan havaya uçmuşumdur ama yine iki ayağımın üzerinde indim yere (nasıl başardığımı ben de bilmiyorum ama zevkliydi :D) bisiklet te 2-3 takla falan attı sanırım çok çok ucuz yırttım. Bisiklette bir şey yok belki fren kolları çizilmiştir orada da zaten bolca çizik var :) Kısaca şunu söyleyeyim olmadık bir anda bile karşınıza ne çıkacağı belli olmuyor, çok dikkatli olmak lazım.

Scudo
Geçmiş olsun. Aynı şekilde benimde önüme aniden kedi çıkmıştı. Maalesef kedinin üzerinde geçmek zorunda kalmıştım. kediye de bana da bişey olmadı allahtan. görünmez kazalar için bi çift eldiven ve kask kesinlikle şart.

geçmiş olsun. benimde en korktuğum çocuklar. kediler köpekler atak hayvanlar sıyrılma şansları var. ama çocuklar korkuyla kaçacağına daha da önünüze geliyorlar.
dikkat dikkat dikkat. hele yazın bütün çocuklar sokaklardayken.

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
Geçmiş olsun. Allah ikinizi de korumuş :)

@alperen_69

Bisiklet takla atarken korktu o da kaçtı :D

Geçmiş olsun. Kazasız , dikkatli, keyifli sürüşler dilerim.

Geçmiş olsun Furkan.Bende benzer bir kaza yapmıştım.Sen yine iyi sıyırmışsın benim direksiyon yamulmuştu :)

Geçmiş olsun Furkan, ucuz atlatmışsın. Biraz süper kahramanca bir kaza olmuş seninki :)

Pedalların normal mi, spd mi? (Normal pedal ile böyle bir atlayış yapılabilir mi diye merak ediyordum. Durduk yere bisikletten atlayamayacağım için denemedim.)

Çok geçmiş olsun. Bu hafta birer gün arayla beni de köpekler takip etti :) komiktir ama sanki bir misyonları varmış gibi sizi yoldan çıkarana veya kaza yaptırana kadar devam ediyorlar. Gerçi bir yerde anlatılmıştı, dönen tekerleğin hastasıymış onlar da ısıracak kadar yaklaşıyorlar. Biber gazı şart maalesef.

Geçmiş olsun..

Birkere bende kaza yaptım elektrikli bisiklet ile çarpıştım nasıl olduğunu anlamıyorsunuz bir bakmışsın yerde.Ama en eğlencelisi de takla atmak ve yere kuş gibi konmak havada uçmak neymiş öğrendim.Geçmiş olsun olur arada böyle
.

hepimiz bu vadireleri atlabiliriz,

kask takmayı ihmal etmeyiniz..

@mtkeskin
Pedallar spd ama ayağımda günlük giydiğim ayakkabılar vardı.

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
Gecmis olsun. Bu vesile ile aklima bugun gelen bir detayida sizinle paylasmak istiyorum.Hatta her iki konumdaykende dikkat etmenizi oneriyorum.

Atakoy de aracim ile saga yanastim.Kisa sureli bekleme yapacaktim.Benim oldugum sag taraf boylu boyunca arac,ve solumdanda arabalar gecmekte.Aractan inmeyecektim ama yanimdan bir bisiklet gecti.Onuda once aynadan farkettim.O an dusundum ya farketmeseydim ve kapiyi o an acmis olsaydim.Veya onumdeki onlarca arabadan bir tanesi o dikkatsizligi yapsaydi...Hem arac icerisinde iken sirf arabalari degil bisikletlileride dusunmek gerek,hemde bisiklet ile sofor tarafindan yakin gecerken cok dikkat etmek gerek.

Olmaz degil,telefon ile gorusuyordur,dalgindir vs...Zaten kazalar, tanimlanamayan sebep ve tahmin edilemeyen zaman ve yerlerde gerceklestigi icin kazadir.Ve kaza olduktan sonra yol hakki,trafik kurali gibi seylerin onemi yoktur.Dikkatinizi; sanki kimsenin kurallara uymadigini,herkesin dikkatsiz oldugunu dusunerek onlemler alarak koruyun...

Geri