Scudo Sports

İlk Kazamı geçirdim {Triban 500}

Owlknife

Forum Bağımlısı
Tepki
370
İsim
Samet Elmacı
Bisiklet
b'Twin
Merhaba abilerim ,kardeşlerim gün geçmiyor ki biryerlerde bazı insanlar yollara su dökmesin.
Çok dik bir rampadan yavaşça inip anayola karışacaktım yolun ortası ıslaktı bende sağdan gidiyordum ve ne olduğunu anlamadan bisikletin "zzzjjj" diye kayma sesini duydum.Olayı çok açıklayamıyorum çünki bende ne olduğunu anlamadım.Yanı da 2 araba vardı ben şoförlerin geçmiş olsun,birşeyin var mı? gibi şeyler söyleyeceğini düşünürken onlar basıp gittiler.İnsan ambulans arayalım falan der yani.
Neyseki çok kötü sonuçları olmadı
Ensevdiğim eşorfmanım yırtıldı,iki parmağımın derisi yüzüldü
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20161007/2aef21616c99ad1551aa87fb27cf0352.jpg
Ve tabiki bacağım çizildi.
Bisiklette biraz çizildi ve çok az akordu bozuldu :(http://uploads.tapatalk-cdn.com/20161007/0018f6886f77d48659afe3ec84c1af5d.jpghttp://uploads.tapatalk-cdn.com/20161007/850a03c2a3bbfa772c1084ce45d07e66.jpg
Ve sağ koldaki vites yükseltme bacağı (shimanoda düşürme olan) fren koluna değiyor,Ucuz yırttım
Islak zeminde aklınıza gelirim :)
Allah'a emanet olun

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
Geçmiş oldsun kardeşim
Allah beterinden saklasın inşallah

Çok geçmiş olsun. Ucuz atlatmışsınız.. olayı görüp kayıtsız kalan sürücülere de diyecek bir şey bulamadım. Hem yayalar, hem araç sürücüleri bisikletlileri sevmiyor ne yazık ki. Bu sorunu da ancak ve ancak bisikletlilerin çoğalması sonucu biraz aşabiliriz. Ben yoldan gitmeye pek cesaret edemiyorum.. hep arka sokaklarda sürüyorum. büyük yollara çıktığım zaman kaldırım tercih ediyorum. (zaten bir yol bisikletine sahip değilim)

Yaranızın mikrop kapmasını engelleyin lütfen.. umarım ilk ve son kazanız olur bu. tekrar geçmiş olsun. :uzgnm:

Gecmis olsun. İnsanimiz malesef cooook duyarsiz bu sadece bisikletliye degil genel bence gecenlerde tv de izledim 4. kattan bi bebek kaldirima dustu amca gozucuyla bakti yoluna devam etti bisey olmamis gibi :(

• Beğen
Tepkiler: Owlknife
Geçmiş olsun.Bisikleti takma kafana.Hepimizin bisikleti çiziklerle dolu.Sana birşey olmasın.

• Beğen
Gecmis olsun . Geçende arkadas ile surerken yanlislikla fren yaptı düştük . Öndeki araba yanımıza gelip sıkıntı varmı vs sordu . Cevredende bir iki kişi daha sordu . İlk defa böyle sordular yani bende acayip şaşırdım .

Tribanın üstünde gelen lastikler ıslakta çok fena kayıyor. Ben de çimlerin sulanması nedeniyle bisiklet yolu hep su içindeydi lastikler suya değdi değmedi geri dönüp asfalt yola gireyim dedim yavaşça asfalta girmemle bisikletin yere yapışması bir oldu. Lastikler biraz daha aşınınca ilk zamanlarki kayganlığı azaldı gibi.

Bu arada geçmiş olsun daha dikkatli olmak gerek.

Gecmis olsun. Allah beterinden saklasin. Size boylesi denk gelmis. Gecen issiz bir yerde arkadasin lastigi patladi. Tamir sirasinda luks bir arac yanimizda durdu ce eger istersek bisikleti arabaya alip sehre goturebilcegini soyledi. Ne diyelim. Allah iyilerle karsilastirsin.

Cok gecmis ilaun hocam bisiklet ve motorlari hice sayiyorlar :mad: oradan giden arac sahiplerine diyecek bir sey bulamiyorum...

@aludra07 sağol hanım kardeşim :)

Cidden yorumları okumak iyi geldi çok teşekkür ederim
ben motovlogger'ları çok takip ediyorum onlar düşünce hep soruyolar su getiriyolar falan garipsedim yani birdahakine sosyal deney yapıcam yerde yatcam bakalım kaldıran olucak mı :)

geçmiş olsun üzüldüm. bu tür durumlarda yardım edebilecek bir bisikletçi arkadaşınız yokmu? hep tekmi sürüyorsunuz

@nanotech alalı 1 ay oldu daha ortam yapamadım

Çok geçmiş olsun, yolların durumu sürekli böyle, bu yüzden sürüş tekniğinizi geliştirmeniz ve yol tutuşu daha iyi olan lastiklere sahip olmanız şart maalesef. Konsantrasyonu yüksek sürüşlerle temkinli olmakta fayda var.

Çok geçmiş olsun. Herkesi bir tutmamak lazım tabiiki ancak çoğunluk ilgisiz..

Bu ıslak zeminden asfalta geçerken veya tam tersi durumunda kaymayan birisi var mı çok merak ediyorum. Nasıl kurtulacağız bu illet sorundan? Geçmiş olsun Allah beterinden saklasın.

• Beğen
Çok geçmiş olsun. Ufak atlamışsınız.

• Beğen
bana önereceğiniz en fazla 25lik güzel lastik varmi su kanaali olsa iyi olur

@Owlknife

Geçmiş olsun kardeşim.
Ben de Hutchinson Equinox 23mm lastiklerle ıslak zeminde bir kere düşmüştüm.
Şu anda Continental Grandprix 4 Season 25mm lastik kullanıyorum. Memnunum ama 23mm alsam daha iyi olurdu diye düşünmüyor değilim.

Geçmiş olsun kardeş. Trene bakar gibi seyredip sonra da basıp giden şoförleri de Allah bildiği gibi yapsın... :mad:

Ben de Continental Grandprix 4000s II 700x23c taktırdım dün. Yarın ilk kez deneyeceğim, heyecanlıyım :)

deneyimlerimi paylaşırım...

Geri