Scudo Sports

Ilk Kazam

İbrahim Aslanhan

Forum Bağımlısı
Tepki
792
Bisiklet
Scott
Merhaba hepinize,

17 Mayıs 2011'de başlamış olduğum aktif bisikelt hayatımda 26.11.2011 Cumartesi Günü' ilk kazamı geçirdim. Allah'a çok şükür hafif atlattım.

Cumartesi günü 9 arkadaş tura çıkmıştık. Aynı zamanda Van depreminde yaşamını yitirenleri yaşatacağız sloganıyla fidan dikme etkinliğine katılmıştık. Fidanlarımızı ektik. Dönüşte anayolda dolmuşun biri ani fren aldı yolcu almak için. Ben 3.sıradaydım tek sıra halinde giderken. 1.Arkadaş Uğur frenledi dolmuşa toslamamk için arkasındaki Mustafa da frenledi. hızımız nerden baksanız 23 - 26 km arasıydı saatte. ama mesafelerimiz yakındı. Ben de frenlere asıldım Mustafa'ya çarpmamak için. Benim arka teker yavalandı ve sol tarafımdan yere yapıştım. Arkadan da otobüs geliyo o da frenledi ben bi kalktım caddenin ortasındayım. Arkadaşlar sordu bişeyin var mı diye çok şükür ki yoktu kısa bir şok sadece. Suluk da caddenin diğer tarafına fırlamıştı. Kapağı felan paramparça. Onu da tuttum attım. Neyse.

Sonra yola devam ettik. Ben sonradan farkettim ki başımın sol yanında bi ağrı var. Demekki düşerken kafayı da çarpmışım yere. Oysa hiç hissetmemiştim. Neyse ki şuan iyiyim ve birşeyim yok.

Arkadaşlar demem o ki : KASK KASK KASK. Çok önemli. Allah'ım hiçbirimize kaza yaşatmasın.

Scudo
Geçmiş olsun İbrahim..
Sanırım dolmuşlardan çekmeyen yok.. İstanbul'da da aynı sorunlar var.. Yolları kendilerinin sayıp, diledikleri gibi fren yapan ve gaza basan, istedikleri yerde durma hakkına sahip olan ve her zaman haklı olan yegane taşıt grubu..
Tekrardan geçmiş olsun..

• Beğen
Tepkiler: İbrahim Aslanhan
Sanırım kaskınız yoktu, ucuz atlatmışsınız.Geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun abi bende benzer kazaları birçok kez atlattım.Ve net bir şekilde tam 3 kazamda kafamda kask olmasaydı beynimin yerinde kaldırım taşı olacaktı :) kask şart o yüzden :)

• Beğen
@AYDIN DİRİCANLI

Hayır, kask vardı başımda. olmamış olsa başımdaki ağrı yerine yara,şislik olcaktı.

KASK ŞART.

• Beğen
Tepkiler: can bülbül
ibo geçmiş olsun tekrardan,arada ben kalmiştim allahtan bişey olmadı:)dolmuşçular tehlikeli,Uğur iki kat tehlikeli:)

@İbrahim Aslanhan

geçmiş olsun.allah daha büyüklerinden saklasın.ben de şu sıralar bisiklet alıp yeniden yollara düşmeye devam istiyorum ama bu konu beni çok korkutuyor ve düşündürüyor.çevremdede bir kaç kaza da görünce ....bende bursa da yaşıyorum trafik konusunda çok şikayetçiyim insanların bisiklet sürücülerine saygısı olmadığını düşünüyorum biraz korkum bursa trafiğinden dolayıdır.

@kemal güler

Kemalcim,

teşekkür ederim.Aramıza hoşgeldin tekrardan. evet ya sen de aradaydın.iyi kurtuldun. dediğin gibi dolmuşçular çok tehlikeli Uğur daha da tehlikeli :)

@ali cengiz kömür

Teşekkür ederim Cengiz Kömür. Trafikte hiç saygı yok Türkiye'de. Ama bana inanın ki en trafik ihlali yapılan il Diyarbakır. Bunları hakimler bile söylüyorlar. Hesap et artık.

Geçmiş olsun. Bu tip kazalar siz ve arkadaşlarınız ve tüm bisikletçilerden uzak olur inş.

• Beğen
Öncelikle Geçmiş Olusun, Kask Gerçektende Şart, Birde O Dolmuşçuyu Bi Güzel Pataklasaydınız Çok Güzel Olacaktı. Sinyalsiz Direk Frene Asılmıştır.

• Beğen
@recep24ank

Bunlarda sinyal minyal ne arar arkadaşım. Arkadaşımın biri bi güzel payladı onu zaten yolcularının yanında.

Geri