Scudo Sports

İlk kaza yapışım ile gelen kavgam

Çok geçmiş olsun istanbul gibi bir yerde her zaman bu tür varlıklarla karşılaşabiliyorsun.En çok görülen olaylar ise.Yayanın önüne atlaması ya da çekilmemesi,kapı açılması,önüne direksiyon kırılması,arabalardan atılan sigara izmariti ve çöpleri saymayalım hadi,ani frenlemeler yol istemek için yapılan uzun kornalar....

Scudo
Galiba ben adama çarptım olarak anlanmış konu.Sorunda bu ben adama çarpmadım.Çarpmamak için frenlere yüklenip uçtum.Adama zarar gelmemesine rağmen tekme attı.Yani burada adama ne ben nede bisiklet temas ettik.Buna rağmen tekme attı.Temas olsa bile tekme atmaya hakkı yok oda ayrı bir konu.

Geçmiş olsun. İsterse forumdakiler beni kınasın fakat o adam bana öle bişe yapsA Hem bile bile üstüme geliyor hemde tekme atsa ben o adamı takip eder olduğu yerde indirirdim.
Yaşadığınız olayı sanki ben yaşamış gibi sinirliyim şuan. Geçmiş olsun dikkatli olun trafikte

• Beğen
Tepkiler: Gökhan TESKİ
Ama buraya mesaj yazan bisikletçi arkadaşlarımızda haklı sakin olmamız gerekir.Bizim bisiklete bakışımız ile onlarınki aynı değil sonuçta.Adam bana yerdeyken tekme attığında yakasına yapışacağıma ona yumrukta atabilirdim.Ama ne gerek var sonra kavga büyüdükçe büyüyecek.Adama bir şey olacak olay sana patlayacak.Ama sakın böyle bir durumda takmamazlık yapmayın.Korkak olmayın.Bisikletçi asaletinizi gösterin.Ama döverek değil.Bu dediğim sadece yurt dışında geçerli.Ülkemizde ise bisiklete biniyorsan heran saldırıya karşı hazırlıklı olacaksın.

Geçmiş olsun, yinede sakin davranmışsın, ben bu 2 ayaklı hayvanlar için sürekli bel çantası takıyorum (yan tarafıma gelicek şekilde), en önde biber gazım, en arkada çakım var. Bu şekildede rahat oluyor tavsiye ederim ;).

hem adama vurmamak için düşücem bide bana tekme atıcak kusura bakmayın ama bn o adamı güzelgene döverdim

geçmiş olsun...Öyle bi ayı 3 4 ay önce benimde karşıma çıktı trafik sıkışık olduğu için 5 metre yaya kaldırımını kullandım niye burdan geçiyosun bura yol mu dedi sonra bi münakaşa adam yoldan geçen arabaların önüne iteledi beni,tam düştüm derken dengeyi doğrulttum osmanlı tokatını çenesine geçirdim(tokadı geçirdiğim an bisikletin üstündeydim,ayakta olsaydım sağ yüzü geçici felç olabilirdi)çevredeki esnaflar olaya müdahale etti yoksa çok pis dayak yiyecekti..

• Beğen
Tepkiler: Gökhan TESKİ
Böyle durumlarda eğer kişi haksızsa yani gerçekten içimizden gelerek bu haksız diyebiliyorsak.Ve adam eğer hala haksız olduğunu kabul etmeyip size saldırmaya veya kötü sözler söylemeye devam ediyorsa, kişiyi bir güzel dövmek en iyi yoldur bence.Belkide böyle böyle düzeltiriz bu geri zekalıları.

• Beğen
Tepkiler: Hasan Bildik
geçmiş olsun.maalesef bisikleti pek umursamıyorlar trafikte.bende sahilde bisiklet yolunda çok tehlike atlattım cumartesi günü.pazar günüde kazamı yaptım zaten.şimdi iyileşmeye çalışıyorum.ilk işim yayalara karşı bir zil edinmek .yoksa görseler bile takmıyorlar.görmeselerde zilin sesiyle dikkat çekerim heralde.

• Beğen
oncelıkle lutfu kardesıme gecmıs olsun dılıyorum.
yaklasık 24 yıldır yenıbosnada yasayan bırısı olarak soyluyorum. bu tıp ınsan gorunumlu yaratıklara sureklı rastlanıyor. yanı ben 29 yasındayım. ben 14-15 yaslarındaykende bunlar vardı sımdı de var. bundan sonrada varolacaklar. bu ınsanları degıstıremezsınız arkadaslar. bunlar kafanıza kask takmanıza bıle garıp garıp bakan ınsanlarken bısıkletle gıden bırısıne saygılı olmalarını nasıl beklersınız. benım dıyecegım tek bırsey var bız bısıkletlıler olarak dıkkat etmelıyız. bırakın onlara zarar vermemeyı kendı can guvenlıgımız ıcın dıkkat etmelıyız...

• Beğen
lütfü gecmiş olsun kardes. böyle insanların anlayacagı tek şey dayak. bende yanıma biber gazı alıyorum tavsiye ederim..

Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.Benim bisikletimdede zil var fakat duyan 1 elin 1 parmağı veya daha azı.Sırf bunlara inat tır kornası taktıracaksın ama neyse.

Havalı kornalar vardı eskiden ön maşaya takılıyordu, ama baya büyüktü sağlam ses veriyordu :D

Geçmiş olsun umarım bir daha böyle birşey yaşamazsın söylediğin 3 seçeneğide kullanmak zorunda kalmazsın inş. bol pedallar...

@Özgün ÇETİN

aynen ole bi korna takmak lazxım bastınmı yüreği ağzına gelcek anca ole dikkat ederler:D

Geçmiş olsun arkadaşım. Böyle mal insanlar her yerde var. Umarım zamanla insanlar bisikleti trafikte sürmenin doğal bir şey olduğunu anlar. Geçenlerde de otobüs şöförleri bizez kaldırımda sürmemiz için bağırıyorlardı. Ama benim inancım tam. İnsanlar bisikletin trafikte yeri olduğunu kavrayacak.

Geçmiş olsun senin yerinde olsaydım kolay ayırabileceklerini sanmıyorum o anki sinirle ama şiddet çözüm değil :)

Kötü bir tecrübe olmuş ama malesef insanlarımız bisikletlilere pek müsama göstermiyorlar öyleki bisiklet yolundan bile çekilmezler ve o yol kendilerinindir. Sen nasıl geçersin buradan gibi de bakarlar. Geçmiş olsun.

Geri