Scudo Sports

İlk kaza ve suçlunun her zamanki gibi biz olmamız

EnesKlf07

Daimi Üye
Tepki
487
İsim
Enes Kalfa
Bisiklet
Scott
Merhabalar herkese,

1 haftadır kapalıydı Antalya da hava bende hava iyi iken bir akşam gezmesi yapayım dedim.Antalya da olanlar bilir selekler çarşısının önünü ilerde kırmızı ışık yanıyordu yeşil olmasına 2 3 saniye var ben normal bir hızda arabaların arasından gidiyorum.Yaya geçidini kullanmak yerine otobüsün önünden adamın teki yola atladı yeşil yanacağını için hızlı atladı bende göremeyince çarptım adama düştük.Tabi ki de suçlu hemen biz ilan edildik neymiş efendim orada ne işim varmış.Ben olmasam da motorlu olsa durumu daha da kötü olacaktı bileği sakatlandı sanırım.3 4 metre ileriden yaya geçidine girse hiç bir sorun olmayacak ama bizim insanlarımız böyle ne yapalım.

Bacakta kalçada hafif sıyrıklarım var tırnağım ortasından kırıldı ve sağ elim ağrıyor fazla birşey yok bende. Bisiklet sağ fren kolu kırıldı üst tarafından onun haricinde bir şey yok.

Umarım tekrar yaşamam böyle bir şey her ne kadar suçlu olan o da olsa insan acıyor hak etti diyemiyor.Belki de bu bizim iyi niyetimiz. o_O
IMG_20170113_190038.jpg

Scudo
@EnesKlf07 hocam geçmiş olsun. İyi ki hafif atlatmışsınız. Daha fenası da olabilirdi Allah korusun. Dikkat etmek gerekir, trafiktekilerin akıllanacağı yok bari biz engel olmaya çalışalım kazalara. Gördükçe üzülüyorum böyle kazaları. Oysa ki biraz dikkat şu olanların hiçbirinin yaşanmasına sebep olmazdı.

Yaya gecidine aşina olmayan, ne oldugunu ögrenmemis bir milletiz. Aynisini ben de yasiyordum az kalsin, anlatamazsiniz yayanin haksiz oldugunu millete.

Çok geçmiş olsun :(

ya istatistik yapılsa yaya geçidini kullanan kaçta kaçtır ki, bisikletçiler bile eminin yaya geçidini nadiren kullanıyordur dürüst olalım :) ucuz atlatmış her iki tarafta bence, geçmiş olsun .. her zaman yola bi şey atlayabileceğini (kedi köpek bile olabilir mesela) ya da bi kapı açılabileceğini araç yanlarından geçerken aklımdan çıkartmak istemem şahsen.

Geçmiş olsun kardeşim , benim başıma da böyle küçük kazalar geldi (Allah beterinden hepimizi korusun) ben artık hasar ne ise karşı taraftan alıyorum .

geçmiş olsun Allah daha kötüsünden sakınsın.
@Battutaettanci ben kullanıyorum tavsiye ederim özellikle üst geçit ayrı bir deneyim(size karşı değil yanlış anlaşılma olmasın bahsettiğiniz kullanmayan kesime) :D :D

Ulkede yaya gecidinde yaya varsa araçlar yavaşlar gerekirse durur bakiyorum araba geliyor yinede kontrollu sekilde acele etmeden geciyoyum karsiya adam korna caliyor selektor yapiyor yapsin herkes yaya gecitleri yayalar icindir bunu bilmeli yaşlisi var cocugu var yoksa bu insanlar nasil karşıya gececek

Size de gecmis olsan Allah daha kotu kazalar yasatmasin.

• Beğen
Tepkiler: Murathann
Geri