Scudo Sports

İlk karelerim yorumlarınızı bekliyorum

Resimler gerçekten harika. Özellikle 1. ve 3. resimler çok hoşuma gitti. Pek anlamam ama sanki bana kamerayı hafif yan tutmuşsun gibi geldi. Özellikle 4. resim biraz yana yatmış gibi. Veya bana öyle geliyor. Bu arade resimler gerçekten çok hoş. Bendemi başlasam ne yapsam :rolleyes: :)

• Beğen
Tepkiler: Onur Artarslan
Scudo
Ben aksine kadrajda problem olduğunu düşünüyorum. bankta tek başına oturan adam boşluk modelin baktğı yöne verilseydi daha iyi olurdu. Diğer biride bankta tek oturan yaşlı amca kafasının tamamını kadraja almamışsın Kafa el kol bacak bunları kesmemeye dikkat et.Fotoğraf gerçekten zevkli bir uğraştır. Fotoğraf paylaşım sitelerine üye olman sana çok şey katacaktır. Diye düşünüyorum. www.fotokritik.com www.fotono1.com

• Beğen
Ben en çok beşi beğendim ufuk çizgisi düz olsaymış tam olurmuş...Ayrıca bende ccalex arkadaşıma katılıyorum fotoğrafınaıza konuyu dağıtabilecek nesneleri almamaya çalışın ki asıl konu(göstermek istediğiniz şey ;))daha göze çarpsın öğlen vakti fotoğraf çekiyorsanız ışık patlamalarından kaçınmak için daha gölgesiz yerleri çekebilirsiniz ama bu birazda tarzla ilgili....
SAYGILAR

• Beğen
Herkese yorumları için çok teşekkür ediyorum bu kadar düzeltmem gereken şey olduğunu bilmiyordum gerçekten yorumlarınızdan bir çok şey öğrendim.

Geri