Scudo Sports

İlk haftada ilk kırık :)

Tepki
6
Herkese merhaba arkadaşlar.. Foruma yeni üye oldum bi tanışma mesajı yazmanın mantıklı olacağını.. Hem tanışırken ilk vakamı da anlatmış olacağım..
Bisikleti uzun bir aradan sonra tekrar almaya karar verdim ve 2 hafta önce bisikleti aldım.. Tam bir haftalık sürüşün sonunda ilk düşüşü yaşadım.. HEpinizden ayrıca rica ediyorum lütfen yoldaki mazgallara dikkat edin yoksa benim gibi köprücük kemiğinizi kırabilirsiniz.. Sonuç olarak da en çok hevesinizin bulunduğu dönemde bisikletten uzaklaşmak zorunda kalırsınız..

Sağlıcakla kalın, kazasız, güvenli ve güzel sürüşler dileğiyle..

Scudo
Geçmiş olsun. Bir an önce iyileşip pedallamaya devam edersiniz umarım.

Geçmiş olsun bisiklet sporu ülkemizde daha da sakıncalı, bisikletin kaportası biz olduğumuz için maalesef bu tür olaylar gerçekleşebiliyor. Aramıza hoşgeldiniz en kısa zamanda iyileşip tekrar pedallamanız dileğiyle.

Geçmiş olsun...ah şu mazgallar...yerini de yazın isterseniz, diğer bisikletliler dikkat eder belki...gördükçe belediye yetkililerine bildirelim derim...başka bisikletçiler mağdur olmasın...acil şifalar

Çok geçmiş olsun bu tarz durumlar bisikletçiliğin olmazsa olmazları zaten ama maalesef bozuk yollarda ilerleyebilmek hayli güç oluyor. En kısa zamanda iyileşip bisikletli günlerinize dönebilmeniz temennisiyle...

Geçmiş olsun... Umarım bu olay bisiklete küsmene neden olmaz...

ah o mazgallar ah.geçmiş olsun bir an önce iyileşirsiniz umarım.

Öncelikle geçmiş olsun, acil şifalar dilerim. O mazgal delikleri benide hep korkutmuştur. Bisiklet yolu yok, Kaldırımlar müsait değil, mümkün mertebe yolun kenarında kaldırıma yakın gitmeye çalışıyoruz, bir anlık dalgınlık mazgal deliklerinden takla atabiliriz. Hiçbir bisikletçi arkadaşımın kaza geçirmemesi dileğiyle.Sizin ve tüm bisiklet gönüllüsü arkadaşımın Ramazan Bayramınıda kutlarım.

Geçmiş olsun, ben de bisiklet aldıktan kısa bir süre sonra suluğu yerine koymaya çalışırken kaza yapmıştım. Ama biraz çizik ve morlukla atlatmistim. Alışma dönemi riskli, sanırım biraz daha fazla dikkat gerektiriyor. Acil şifalar dilerim.

Geçmiş olsun Ertuğrul. İnşallah bir an önce iyileşir ve pedallamaya kaldığın yerden devam edersin.

Geri