Scudo Sports

İlk edit videom

barayda

Daimi Üye
Tepki
173
İsim
barayda tunca
Bisiklet
b'Twin
Merhaba arkadaşlar iyi günler. Bugün arkadaşımla bir video hazırladık. Umarım beğenirsiniz ayrıca yorumlarınızı bekliyorum teknik vb. konuda hatam varsa lütfen düzeltin. :)

Link: (link)

Scudo
Konuyu yeni gördüm , başarılı olmuş, birde downhill edit bekliyorum :)

Farkli acilardanda cekerseniz daha super olur .begendm

• Beğen
Tepkiler: barayda
@Elbrus Eline sağlık güzel olmuş, aksiyonu arttırın :) Devamını bekliyorum.
@mariokaldato Evet, katılıyorum açılarda önemli, mesela normal kasktan veyahut üstünüzden çekerken, geçeceğiniz yola yere bir tane koyun siz geçerken de alsın kemaraya, yada tam virajlarda koyun zeminden çeksin. Öylede güzel olacaktır, bana göre.

Açılar biraz yola doğru bakan açılar olursa daha rahat olur izlenmesi :) Daha da iyisini bekliyorum. :harika:

• Beğen
Tepkiler: Ankh ve barayda
@Osman Tuğrul @mariokaldato kamera bir taneydi elimizde artık bende de var ve çok ilginç kask aparatları hazırladık. Derslerden kafamı kaldırıp bakım yaptığım gibi adalara gideceğim oralardan daha ilginç çalışmalar paylaşırım umarım teşekkürler. @Burak uzun bakalım zaman bulabilirsem çekerim. :D

@barayda kamerayı kaska bağladığın açılar aparatların resimleri var mı acaba benim bir arkadaşım kaska da yapacağız ama biraz bizde paranoyaklık olduğu için ya düşerse ya kırılırsa ya bozulursa sorularında çift taraflı 3M bantlara güven eksikliği oluyor ister istemez

@MakRo Üzgünüm çekmemiştik ama bitanesi 20-30 cm falan oldu uzata uzata :D

Geri