Scudo Sports

İlk defa MTB alacağım ama fikrim yok

Arkadaşlar fikir verin ne yapayım ben :( 771'i çok istiyorum fakat bulduğum çoğu sitede 2600-2700

Scudo
Bisikletçim Bianchi Mega bisiklet toplamıştı,aynı resimdeki gibi rengi(kırmızı beyaz)Sadece kadro ve maşası 400 600 arası bir fiyat vermişti.Kadro dizaynı,rengi çok hoş duruyor.2012 Full Deore parçalarla topladı jantlar Mt15,Hidrolik Disk(Deore)Rubena lastik filan vardı şuan dükkanda alıcısını bekliyor fiyat olarak 1750 civarında bir şey söylüyordu. Bu bisikletin piyasadaki ekipmanlarını,fiyatını bilmiyorum ama karşılaştırma yapmanız açısından yazayım dedim,şimdiden alacağınız bisiklet Hayırlı Olsun.

@can akıncılar

Bilgilendirme için teşekkür ederim :)

Şu carraro modeller hakkında düşünceniz var mıdır ?

(link)

http://www.carrarobisiklet.com/Images/Products/800/CRX_900.jpg

(link)

http://www.carrarobisiklet.com/Images/Products/800/CRX_930.jpg

Ayrıca 29'' MTB'ler nasıldır ?

Bu forumda başka bir konu gördüm. Erdoğan bisikletten 2000 lira gibi bir fiyata alabileceğini yazan bir arkadaş olmuş. Sitelerinde bulamadım 771'i. Mail attım. ''stoklarımızda kalmadı muhammed kardeş'' yazmışlar :D

Muhammed bey 771 değilde Sedona 761 modelini peşin para bütçenize yakın fiyatlarda alabiliceğinizi düşünüyorum.Tabi mağazaların stoklarında kaldıysa.Eğer 2013 modelleri bekleyeceğim diyorsanız yardımcı olabilirim.İyi forumlar

@Nihat Gunduz

Merhaba, tablet bilgisayarımı sattım :D biraz daha biriktirdim. Ailem de 1000 lira destekte bulunabileceğini söylüyor. 2013 771'i almayı düşünüyorum. çoğusitede 1.600$ olan katolog fiyatı yazıyor. Ve pek güven vermeyen siteler :S Ne yapmalıyım sizce ? yaklaşık 2.800 lira yapıyor. Pazarlık payı var mıdır acaba bu fiyatın ? Yardımlarınız için teşekkür ederim :)

Arkadaşlar 771'e karar vermiştir lm fakat mağazadakiler üstünde sram var. Parça bulmakta zorluk çekebilirsin diyor.
Carraro crx-960 hoşuma gitti ne yapayım alayım mı fikir belirtirmisiniz. Şuan izmirdeyim bisiklet için.

(link)

bence bu modele de bakabilirsin hem kadro olarak ün yapmış bir firmadır

@Hasan Kılınç

Çok iyi görünüyor. Bana biraz tanıtabilir misiniz ?

Aslında öğrenmem gerekiyor. kendim karar veremiyorum. Maşa, kadro türleri. Üstündeki setlerin çeşitleri ve benzeri donanımlar hakkında naıl bilgi edinebilirim ?

@Hasan Kılınç
Çok iyi görünüyor. Bana biraz tanıtabilir misiniz ?
Aslında öğrenmem gerekiyor. kendim karar veremiyorum. Maşa, kadro türleri. Üstündeki setlerin çeşitleri ve benzeri donanımlar hakkında naıl bilgi edinebilirim ?

Buradaki konuya bakabilirsiniz

ve anladığım kadarıyla 2500-3000 TL arası bir bütçeniz var. bu bütçe ile Scott, Trek, Cannondale gibi kendini kanıtlamış markalara yönelebilirsiniz. (Tabi diğer markalara göre bir kaç parçası alt seviye olur ama bisiklette önemli olan kadrodur. üstte adını yazdığım bisiklet firmalar kadrolarına ömür boyu garanti veriyorlar

Hala seçim yapamadım. Anladığım kadarıyla sedona tam bir f/p ürünü. Diğer ithal markalar ( merida, trek, cannodale ) kadroda birinci sınıf ama diğer parçaları 3000lira seviyelerindeki modellerde daha düşük olabilir sedonaya göre. Benim gözüm carraro crx960'da kaldı. Tasarımı dolayısıyla...
Hafta sonu tekrar izmir'e gidip bakabilirim. Tek ihtiyacım olan fikir :s

@fatih kaan

Siz de Aydın'danmışsınız :) Neresindensiniz ?

Çok hesaplı bir şeye ihtiyacım yok. 3000 lira bütçem var. Özetle sedona 771'le carraro crx960 arasında kaldım. Carraro'nun tasarımı beni cezbetti :) Ama sedona'nın da donanımı carraro'dan iyi diyorlar. Böyle bir karasızlıktayım :D

Diğer ithal markalardan da öneri alabilirim

Aslında önerdiğiniz bisiklette parçalar olarak vereceğiniz parayı hak edecek bir bisiklet ama kadrosundan emin değilim.

Diğer markalar dediklerinizden üstte verdiğim cannondale'den başka, Trek Elite 8.5, Scott Scale serisi olabilir. Sedona-Salcano-Carraro seçenekleri de parça bazında bunlardan üsttedir. (Ama bir Trek kadrosu ile Salcano-Sedona-Carraro kadrosu fiyat olarak eş değer değildir)

@Hasan Kılınç

Bahsettiklerinize bakıyorum hemen, mesajınızı da okudum. Uzun uzun yazmışsınız teşekkür ederim bilgilendirici oldu :) Peki kardonun iyi olmaması ne gibi sorunlar çıkartabilir ?

@Hasan Kılınç

Cannodale'in türkiye sitesi yok sanırım. Modellerine nereden bakabilirim ?

@Hasan Kılınç
Cannodale'in türkiye sitesi yok sanırım. Modellerine nereden bakabilirim ?

@Hasan Kılınç

Bu modele baktım. SL1'le şöyle bir karşılaştırma yaptım;

http://l1304.hizliresim.com/18/l/m71q4.jpg

Aradaki fark sl1 almaya değer mi ? Renk yönünden sl2 daha hoşuma gitti :)

(link)
Bir de şu giant'ı gördüm. 2011 yazıyor. 2011 model mi ?

Specialized, merida ve trek modellerine de baktım. pek hoşuma gitmedi açıkcası, her nekadar iyi olsalarda :S

Geri