Scudo Sports

İlk defa balık için pedal basarlar...

mesut abi her şey güzel de ben bunu senden beklemezdim niyemi kaç kere gittik beyşehire fakat balık falan göremedik. Aklıma bizim gelemeyeceğimizi öğrenince balık yemeye gittiğiniz geliyo balık kahve helva fotolarıyla bizleri sözüm ona cezalandırıyorsunuz.
şaka biyana gün doğumu fotosu mükemmel olmuş eline sağlık allah makinana gören gözüne zeval vermesin s.a

Scudo
Mesut Bey,Sizlerden o kadar çok faydalanıyorum ki anlatamam.Çok teşekkür ederim.Darısı benim başıma ,hanımdan izin alabilirsek vaktimiz bizim de olacak. İzin bahane,önce bisikleti değiştirmem şart.(Benim burdaki yol arkadaşım olan doktorla dün 65km yaptık.16kg bisikletle canım çıktı.) Tur bisikleti seçimi konusunda bana yardımını da esirgemezsen çok memnun olacağım. Ben de sizlerle yollarda olmak isterim.(Hafta içi çalışan olarak zor görünüyor ama gönül istiyor neyapayım!) Saygılar.

@sgtalper

ironhasan, şimdiye kadar beklemediysen bundan sonra bekle... yada heryere sen de gel... :rolleyes:
Aslında ben senin yerine yemiştim... sen hissetmedin mi... sensiz boğazımdan birşey geçermi sevgili hacıkalfam... :)

@tuncer bayık

Bisiklet seçimi konusunda elimizden geleni yaparız. Teknik sayfalarda bisiklet seçimi başlığı altında forumdaki daha bilgili arkadaşlardan da yardım alabilirsiniz..

Bilmeyenler şimdi düşünüyordur:rolleyes: , levrek mevrek varkene ıronlar neden sazanlık pardon sazan yediler? Bilense bilir,bizim köyde (iznik) ona çizme derler valla değişmem çoğu kez başka balığa ah ah olsada yesek.:rolleyes: Neyse gezi ve anlatımlar herzamanki gibi olağanın üstünde ama nekadar onu ölçmeyede benim cetvelim yetmez . Ironlarları tebrik eder, anlatımlarına müteşekküriyetlerimi sunar ve afiyetler dilerim. Elimden daha fazlası neyazıkki gelmiyor. Not: arasıra evden kovulmak şey :eek: izinalmak iyi oluyor.

gezinin birde full videosu olsa tmm artık gitmemize gerek kalmıyo bin bisikletine aç videoyu sanki sende gidiyosun gibi olur :D:D:DD::D:D

Sayın Mesut hocam,
Serkan'a Edirne'den İstanbul'a refakat ardından onunla Hasankeyf'e Sadakat Treniyle Tatvan Hasankeyf Doğa ve Tarih HARİKAsını ziyaret ve yine aynı trenle İstanbul'a dönüş sebebiyle Foruma uzun sure giremedim.

Yine sizin tarzınızda bir gezi. Karga ve siz kahvaltı yapmadan gün ışımadan yola çıkma güzel bir tempo, fotoğraflar şahane, anlatımlar İRON tarzı, Her zamanki gibi bizimle paylaşım. Size teşekkürler, teşekkürler..

Sağlığınız daim, pedallarınız kuvvetli, kazasız sürüşler ve Sevgiler..

valla helal abı bızde 100 km lık bı yol yaptıkta bızım bı amacımız yoktu ama yine de orhangazıden baslayıp ıznık golunun etrafını dolastık cok guzel manzaralrda yakaladık ama ne yazıkkı makıne yoktu tekrar tebrık edıyorum

abi gezi cok guzel olmustur emınım orada olmak ısterdım ayagınıza saglık

@cesiceyms

Bence bisikletle yola çıkmak bile başlı başına bir amaç.. yeterki yolda ve bisikletli olalım...

Teşekkürler güzel yorumun için..

@asian

Teşekkürler..

Bende konyadayım merkezde benim çok iyi bir bisikletim yok fakat kendim topladım günübirlik turlara katılmak istiyorum fakat küçük olduğum için ilgilenen pek yok. Benim elimden tutarsanız bana haber verirseniz.05542473600

Fotoğraflar,anlatım her zamanki gibi harika.Makrolara bayıldım.
İyi pedallamalar!

Merhabalar,

Gezi, anlatım ve fotoğraflar her zamanki gibi harika. Beyşehir'e gitmekten daha iyi olduk :) Makinanın makrosunu kullanmakta ve "enstantane" yakalamaktaki ustalığınız takdir edici, tebrikler...Sahurda tam ezan okunurken kahve resmine sıra geldi içim bir hoş oldu vallaha :(

Merak ettiğim 3 şey var:

1- Dede nin şapka görünümlü kaskı çok hoşuma gitti, yeni mi çıktı bu kasklar? Nereden alabiliriz, yol bisikletçileri için uygun mudur? Ne kadar koruma sağlıyor acaba? Bilgi lütfen.

2- Milli bisikletçi Ahmet arkadaşımın kaskına ise söyleyecek söz bulamıyorum, Nasa'nın bir zamanlar geliştirdiği söylenen şeffaf kask gibime geldi ama fotoğraflarda çok ayrıntı belli olmuyor. Lütfen bu konuda da bilgi.

3- Ben mi kaçırdım, fotoğrafları çeken Iron Mesut'u bir karede görebilseydik bari, onun kaskını da merak ettim. Ama tahmin ettiğim kadarıyla normal, bizlerin giydiğine benzer kask olmalı.

Keyifli ve yeni kask modelli geziler dilerizm :)

Hoşçakalın

@basri

Üstad selam.
Hoşgeldiniz, bu sayfalara sefalar getirdiniz.

Gelelim dilimiz döndüğünce cevaplara:
El cevap-1:
Üstadım yanlışınızı aramak gibi algılamazsanız şöyle demek daha doğru olur; Dedenin kafasındaki şey: şapka görünümlü kask değil KASK GÖRÜNÜMLÜ ANAM BABAM ŞAPKA dır.
Dedeya hep klasik kask takmasını rica ettiğimizde bize daima "yine mi miğfer takacağız" der. Buyrun buradan yakın. :ci:

El cevap-2:
Milli bisikletçimizin kaskı konusunda size katılıyorum. Durumu çok güzel açıklamışsınız. Üzerine ilave edecek söz bulamıyorum. Doğrudur, ilgili arkadaşımızın kaskını NASA tasarlamıştır. Daha fazla ayrıntılar için NASA nın halkla ilişkiler MASA sına baş vurulabilir.

El cevap-3:
Üstad, benim kafam fotolarda görünmediğine göre olmayan şeye de kask takmak gerekmeyeceğinden bundan kelli ne desek laf-ı güzaf olur değil mi? Ehehehe.. sınavdan nasıl yırtım ama... :D

İlginize ve kaşla göz arası yaptığınız sözlü sınava teşekkürler. :)
Hocanın vurduğu yerden gül(ekimoz) bitermiş.. :) :p

@Cakır

Çakır'ım.
Şu ramazan bi bitsin hele..

Senin elinden tutup bu forumda meşhur edecem. Söz...

Mesut abi ben sussam yorum yazmasam olur mu? :)
sadece fotoğraf makinanın markasını ve modelini merak ettim :)

Geri