Bu size ve karşıdaki sürücüye bir tecrübe olmuştur. Ciddi bir hasar almamanız ve şöföründe iyi niyetli olması sevindirici haber. Geçmiş olsun umarım bir daha yaşamazsınız.
Çok geçmiş olsun,bende şu sıralar uzun yol yapıyorum inanın bisikletle uzun yol yaparken birçok tehlikeyle karşı karşıya oluyorum bazen tırlar arabalar üstüme üstüme geliyor kaldırıma çıkmak istiyorum kaldırımda millet yürüyor arkalarında yavaş yavaş gitmekte istemiyorum , yolda karşıdan karşıya geçmek istediğimde kimse yol vermiyo , arkamdan millet hızlıca geliyo daha neler neler .. Trafikte bisiklet sürenleri dikkate alan çok az kişi var dikkat çekmek için galiba bisikleti yürüyen pavyona filan çevirmek lazım sanırım heryerini ledleyip apaçi yapmak filan. Yanıp sönen stop lambalarından takıcam.. Onlar en azından apaçi durmuyor.
Kaza kaçınılmazsa gidonu bırakmıcaksınız yoksa elde ve bilekte kırılmalar meydana gelebiliyor,baktınız düşeceksiniz.Düşerkende anne karnındaki cenin pozisyonu almanızı tavsiye ediyor profesyonel bisikletçi abilerimiz