Scudo Sports

İlk ciddi kazam (videolu)

Tepki
5
İsim
Mehmet
Bisiklet
b'Twin
Merhaba abilerim ablalarım kardeşlerim. Ben 16 yaşında yol bisikleti tutkunu bir kardeşinizim. 4 gün önce en ciddi kazamı geçirdim maalesef . Hata bende viraja yok hızlı girdim ve bisikleti çok yatırdım. Videoyuda sizinle paylaşmak ve sizden tavsiyeler almak istiyorum.

(link)

Scudo
hele orada virajlar keskindir hemso dikkatli sürmek gerekiyor mazı dagından inerken

Geçmiş olsun, virajı daha sağdan alıp sola kaydırma yaparak virajın eğimini azaltıp hareket kabiliyetinizi artırabilirdiniz. Siz keskin bir virajı geniş tarafından almışsınız.

@bsklt07 birdahakine öyle yaparız artık

@Ahmetgitar Teşekkür ederim. Aynen dediğiniz gibi virajı geniştwn almak daha güvenli gelmişti. Haliyle daha fazla yatmamız gerekiyor ve altımdaki lastiklerde dayanamadı tabiki. Neyse bunlar hep tecrübe yavaş yavaş öğreneceğim :)

Neyseki başlıkta belirttiğiniz kadar ciddi değil, geçmiş olsun.

• Beğen
Tepkiler: Tasogare
@sherlock Teşekkür ederim. Evet bu sefer ucuz atlattım sadece birkaç yara bere ile kapattık. Daha ciddisini yaşamam umarım

Geçmiş olsun. Yaşadığın en ciddi kaza bu olur umarım.

Umarım son kazan olur hocam büyük geçmiş olsun

Geçmiş olsun. Lastiklerin marka, model ve ebatlarını paylaşır mısınız?

Geçmiş olsun hocam, düştüğün yerdeki kaldırım taşlarını sen mi söktün öyle naptın ya.

Manzara burdaki yere nekadar da benziyor diyordum ki zaten Antalyadaymışsınız :) .En kötü kazanız bu olsun.

@Hüesyin inşallah öyle olur :) Antalyadan ne kadar çok üye varmış. Bir ara beraber pedallayalım forumdaşlar olarak :)

Olur böyle şeyler her gencin başına gelir benim 16 sında yaptığı kazayı oku kazalar başlığında. Kazanın büyüğü o idi benim için.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

genç kardeşim sana bir adet şundan edinmeni salık veririm :))

http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160828/c35a287910affae3bed761e62ab49dd8.jpg

@mehmet46707 Geçmiş olsun, ucuz atlatmışsınız. Sürüş tekniğinizi geliştirmeniz gerekiyor sanırım, özellikle yol bisikletiyle performans denemeleri gerçekleştiriyorsanız antrenman programı kadar sürüş tekniğine de vakit ayırmakta fayda var.

dostum geçmiş olsun.sanki virajda motor gibi hafif yatırabileceğini zannetmişsin gibi bir his doğdu içime.biliyosun motorsiklet tekeri ile bisiklet tekeri birbirinden farklıdır.hız olarakda ona ulaşamazsın. o yüzden bisikleti bu şekilde yatırmaman laızmdı.

Geri