Scudo Sports

İlk bisikletimi alacağım ve çok kararsızım, yardım lütfen!

Zakcinar

Üye
Tepki
2
İsim
Zafer Akçınar
Merhaba,
İstanbulda şehir içi kullanım için "Scott Sub Evo 2016" almaya karar vermiştim ama "Cube SL Road Race 2016" ve "Scott Speedster CX 10 2016" modellerini de çok beğendim.

Siz olsanız hangisini alırdınız ve neden?

(link)
(link)
(link)

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Scudo
Scott sub evo'yu tercih ederdim ben tam sevdim tarz bir bisiklet bence hangisinide alsan hicbirine pisman olmazsin zaten hepside iyi seviye bisikletler benco dogru yapiyosunuz alirken iyisini almak lazim yoksa sonra cok pismanlik oluyo sehir ici kullanacaksaniz bence scott evo cok guzel.hayirlisi olsun diyelim

Vermiş olduğunuz linklerdeki bisikletlerin her biri farklı amaca yönelik. Öncelikle hangi tür bisiklet almak istediğinize karar vermelisiniz.

@Zakcinar Birbirinden farklı yapıya sahip bisikletler. Tercihi, kullanım amacınız belirleyecektir. Ben olsam bu üçü arasından Scott Speedster CX 10'u seçerdim.

Evet haklısınız, Touring ve Racing arasında kararsızım. Aslında racing istiyorum ama ilk bisikletim olacağından biraz çekiniyorum.

speedster CX 10 ağır basıyor. Benim favorim bu.

Ben de oyumu cx10 a veriyorum
Ama onemli olan sizin surus tarziniz ve beklentileriniz

Scott Sub Evo derdim ben cunku cogunluktan bir farkimin olmasini isterdim.Herkes yarisci modunda ama asil onemli olan bisikletten keyif alabilmek ve bence aralarindaki en keyifli bisiklet Scott Sub Evo:harika:

• Beğen
Tepkiler: wenom
@Zakcinar
Eddit:aslinda sizin aradiginiz bisiklet turu gravel bicyle veya endurance road bicyle oldugunu dusunuyorum bunlari da incelemenizi kesinlikle tavsiye ederim

@gmfaruk
Tavsiye için teşekkürler, bu model çok güzelmiş ama fiyat bilgisi bulamadım, karbon gövde muhtemelen benim bütçemi aşar :)
(link)

@gmfaruk bilgi için çok teşekkürler, bahsetmiş olduğunuz modelleri de inceleyeceğim.
Yol bisikleti konusundaki tek tecrübem ortaokul yıllarında kullandığım ( 1980 ler ) bu bisiklet, tekrar alışabilirmiyim emin değilim :)

image.jpg

• Beğen
Tepkiler: gmfaruk
Merhaba 1 hafta oldu scott speedster cx10 aldim. Profesyonel bir arkadasimin tavsiye uzerine aldim. Gercekten her yola gelen hiz yapan ve sizi uzmeyecek bir bisiklet.. Memnun kalacaginizi umarim..kazasiz surusler herkese..

Merhaba
Hayırlı olsun öncelikle , bende düşünüyorum, nasıl bisikletten memnun musunuz , artı eksileri varmı ? Performans konfor durumu nedir

Merhaba tesekkur ederim.. Bu konuda profesyonel bir arkadasimin tavsiyesi ile aldim. Daha cok yol bisikleti istiyordum.. Duz gidon kesinlikle istemiyordum...Ama her yola giremem diye de endise ediyordum. Youtube dan cyclcross videolarini da izleyince ve arkadasimin da tavsiyesi ile aldim.. Ramazanda cok firsat bulamasam da gercekten cok keyif aldigim bisiklet oldu.. Yaris bisikleti ile dag bisikleti karisimi bence sehir bisikleti yerine kesinlikle bunu alirim.. Selamlar

Geri