Scudo Sports

İlk Bisikletim İçin Öneri-Yardım İstiyorum

Tepki
2
İsim
Berkay Turan
Merhaba bisikletforum.com ailesi.
Ben Dağ bisikleti almak istiyorum 1000 liralık bütcem var ama o kadar geniş bir bisiklet yelpazesi var ki o mu bu mu daha iyi derken çıkmaza girdim.
İşte bu konuda yardım istiyorum sizden. Belirttiğim gibi 1000 liralık bütcem var ve ayrıca ilk bisikletim olacak bu bunuda belirteyim.
Kron xc150 Md var kafamda ama bu bütceyle alabileceğim daha iyi bir bisiklet var mı yada sizin bu iyi değil şu daha iyi diyebileceğiniz bir bisiklet ?
Mekanik Disk fren istiyorum. V fren olmasın.
Teşekkürler. İyi Günler.

• Beğen
Tepkiler: umudo123
Scudo
Valla benim gibi 21 kg'lık bir canavarla başlamayında kısa sürmesin hevesiniz...

fiyatini tam bilmiyorumda xc250 de guzel bisiklet bide herkes mekanik diski kotuluyor hidrolik daha iyi diyor hidrolik bak bence

Hidrolik daha iyi biliyorum ama fiyat bi anda firliyor hidrolik olunca

niye disk fren alıyosun ki kardeşim v frenli bi model al ama fren pabuçlarını baradine marka pabuç al istersen adama takla da attırır önemli olan kaliteli kullanmak ya hidrolik al ya da v fren al kaliteli bi fren al sonradan mekaniğe bulaşma hem rahat değil hem de ağır

• Beğen
Tepkiler: berkayturan07
Selam kardeşim neden dağ bisikleti istiyorsun sorabilirmiyim
Eğer dağda kullanmayacaksan sürüşlerinin çoğu asfalt yolda olacaksa dağ bisikleti büyük hammallık bilesin

• Beğen
aynen o da ikinci tavsiyem lütfen şehirdeyseniz dağ bisikleti almayın rica ediyorum

• Beğen
Dağ bisikleti alacaksanız Decathlon'da btwin'in 1049 tl ye fiyatına göre çok iyi bir bisiklet var.
(link)

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
Şehirde gideceğim yerler kısıtlı ama arkadaşlarla uzun dağ turlarına çıkacağız bu yüzden dağ bisikleti istiyorum

xc 150 hd bulursun bence 1000 tl ye arttirabilirsen xc250 hd al oda en fazla 1200 dur internette

• Beğen
@BağdatlıRuhi
Peki ya kron xc250 ile karşılaştıracak olursak

@berkayturan07
Birbirine çok yakın bisikletler. Hangisi ucuz ise veya hangisinin görünüşünü beğendiyseniz onu tercih edin derim.

• Beğen
Geri