Scudo Sports

İlk Bisiklet Vlog denemem... Çankırı/ Germece Köyü turu.

Scudo
hayirli olsun

Hayırlı olsun, fakat bence olayı yanlış anlamışsınız.
Vlog; bilgi veren, anlatan, paylaşan insanların çektiği video bloglardır. Siz bu videoda sadece turunuzu video olarak paylaşmışsınız. Ne bir sohbet, ne bir bilgiçlerini konuşma mevcut. 20 dakika boyunca yol sesi ve görüntüleri mevcut. Bu video yerine instagramda bir hesap açıp video/fotoğraf olarak paylaşsanız daha makul olur düşünüyorum. Zira kimse kendisine hiçbir şey katmayacak videolara 20 dakika ayırmak istemez.

tavsiye kabul ederseniz size bir kaç önerim olacak..

2-3 dakikalık güzel ve aksiyon dolu videolar çekin böylelikle daha çok dikkat çekersiniz..
ilk başta bu videolarla kendi tanıtımınızı yapın..

ilerleyen zamanlarda aboneleriniz artarsa vlog çekin derim.. :)

@mtbrhnkc
Eleştiri için teşekkür ederim. İnsan kameraya alışık olmayınca konuşamıyor başta. Bundan sonra videoların anlatım yönünden zengin olmasına dikkat edeceğim. Bu videoda aslında biraz da kamera açılarına falan bakmak için çok video çekmiştim.

• Beğen
Tepkiler: mtbrhnkc ve Aloha
sakin huzurlu tur videolarinin da ilgilenenleri vardir, güzergah hakkinda fikir edinmeye yarar en azindan.

"Aksiyon dolu" dozaci kacirmamak lazim ve kullanilan müziklere dikkat etmek lazim.
insani geren abidik gubidik müzikli videolar rahatsiz edici.

Bu bakimdan yukaridaki video iyi olmus, insani germeyen melodi kullanilmis. Bu melodi video edit programinda default olarak mi geliyor, bir sürü vlogda bu melodiler caliyor?

@Harbi Bisikletci
Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Bu videoyu zaten eleştiri ve tavsiyeleri almak için buraya koymuştum. Sonraki videoları en fazla 10-12 dk arası yapacağım, aksiyon ise yaşamıyoruz pek :harika:

@Aloha
Videoyu beğenmenize sevindim. Müzikler Youtube lisanssız müzikleri genelde.

• Beğen
Tepkiler: Harbi Bisikletci
Vlog'ların illa ki bilgi vermesi gerektiği görüşüne katılmıyorum. Hatta hiç konuşma içermese bile güzel ve etkili görüntülerle, iyi geçişler yaparak bir hikaye anlatılabilir.

Tamam herkes eleştirmiş ama Youtube çöplüğündeki birçok kanaldan çok daha iyi olduğu da bi gerçek. Neler neler var.

Aksiyon içersin falan diyenler olmuş, onlara da katılmıyorum. Youtube'da öyle kanallar var ki sırf apaçilik, serserilik, itlik yapacağım diye kendi hayatlarını tehlikeye atan insanlar hepsi. Trafikte makas atanlar mı dersin, kaldırımda yayaların üstüne sürenler mi dersin, neler neler var.

Hocam zaten zamanla insan kendi anlatım dilini, üslubunu bulmaya başlıyor. Benim ilk vlogum vasattı ama yavaş yavaş ilerleme kat ediyorum. Gerçi benim asıl amacım kendime hatıra kalması ama paylaşmak ve paylaşacağımı bilerek kurgulamak da hoşuma gidiyor. Hobi gibi :)

Başarılar.

Videonun 4:32 saniyesinde sol tarafa dönseydiniz askerlik yaptığım yere çıkacaktınız :harika::)
Birde birşey dikkatimi çekti, pedal çevirmeden tur yapmışsınız süper :koptum:
Birde bayat ilçe jandarmanın oralara giderseniz süper olur özlemişim. Bir turda oraya bekliyorum İnşaAllah...

@Birhan K.
Bana cesaret verdiniz. Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Birhan K.
@ÇaNakkaLeRuHu

O tarafa da gideriz belki bir gün. Kızılırmak'a gideceğiz ama oraya yakın.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğen
Tepkiler: ÇaNakkaLeRuHu
Geri